GündemHayatManşet

3 YILDIR ANNELERİ İÇİN YÜRÜYORLAR

3. Anneler Günü Doğa Yürüyüşü Dağbelen’de yapıldı. Hareket etmenin, doğa ile iç içe olmanın sağlıklı yaşam ile ilişkisi üzerine farkındalık yaratmayı amaçlayan etkinliğe, 8 aylık bebekten 80’li yaşlara kadar her yaştan katılımcı olması dikkat çekti.

Etkinlik öncesi atıştırmalık ve su dağıtımının ardından, Tai-Chi, Qigong eğitmeni Hakan Onum topluluğa ısınma hareketleri yaptırdı. İNAN Ailesini temsilen Gürol, Hürol ve Birol İNAN kardeşler kısa birer konuşma yaptılar. Ardından LELEG YOLU fikir sahibi ve uygulayıcısı Harita Mühendisi Hıdır ÇAM, yürüyüş öncüsü olarak yürüyüş rotası ile ilgili bilgiler vererek bu güne özel bir de şiir okudu. AKUT Bodrum Başkanı Sadettin USLU’nun güvenlik hatırlatmalarının ardından yürüyüş başladı. Yürüyüş yaklaşık 90 dakikada tamamlandı.

Etkinlik sonrası her yıl olduğu gibi Lokma tatlısı dağıtımı ve Nazmiye İNAN’ın en sevdiği çiçek olan; aşkın, sonsuzluğun simgesi 500 adet Gül Fidanı dağıtımı yapıldı. Katılımcılar memnuniyetlerini ve sonraki yıllarda da etkinliğin devamını arzuladıklarını dile getirdiler.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu