GündemKültür SanatManşet

BODRUM’LU MİNİK DANSÇILAR İNGİLTERE ŞAMPİYONU

Bodrum Dans Kulübü dansçıları İngiltere’de katıldıkları “International Star Power Talent” yarışmasından 10 adet Birincilik ve 2 Adet İkincilik Kupası olmak üzere 20 ödül ile Bodrum’a döndü.

Deyim yerindeyse tüm branşlarda Şampiyon olan Bodrum’lu dansçılar, aldıkları kupa, madalya ve birçok hediyenin yanı sıra “Süper Esnek Dansçı”, “En Başarılı Koreograf” ödülünü de Bodrum’a kazandırarak, Amerika’da yapılacak Star Power Dünya Şampiyonasına davet kazandılar.

Bodrum Dans Kulübü Modern Dans Bölümünde eğitim gören dansçı ve ailelerinden oluşan 30 kişilik kafile, eğitmenleri Alyona Burlakova eşliğinde İngiltere’nin Londra şehrinde yapılan Star Power Talent yarışmasında sergiledikleri her koreografi ile ayrı bir ödül kazandılar.

Onlarca ülkeden yüzlerce dansçının katıldığı yarışmada Bodrum’lu dansçılar her kategoride sahneye davet edilerek şampiyonluk derecesi ile birlikte Türkiye ismini defalarca anons ettirdiler.

Aylarca yoğun ve hızlı bir tempoda gerçekleşen hazırlıkların ardından gerçekleşen İngiltere macerası, tek bir seferde Bodrum’a 10 birincilik kupası getiren tek yarışma grubu olarak Bodrum tarihinde yerini aldı.

Masraflarını kendileri karşılayarak katıldıkları İngiltere yarışmasında tüm ödülleri toplayan Bodrum’lu dansçılar Amerika’da gerçekleşecek Dünya Şampiyonasına hazırlanmak için ulaşım Sponsoru arayışlarına da başladılar.

Bodrum markasını Amerika’da yapılacak dünya şampiyonasında tüm dünyaya duyurmak için büyük bir özveri ile hazırlıklarına devam eden 20 kişilik kafile, yarışmaya katılabilmek için Amerika uçak biletlerini alacak ulaşım sponsorlarını arıyor.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu