GündemManşetSağlıkSiyaset

O CİHAZ ARTIK ARAŞTIRMA HASTANESİNDE…

Kanserin erken teşhisi ve tedavisinde kullanılan ve ilimizde sadece iki özel hastanede bulunan PET-CT cihazının  Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kazandırıldığı bildirildi.

AK Parti Muğla Milletvekileri Yelda Erol Gökcan, Mehmet Yavuz Demir ve İl Başkanı Kadem Mete, sosyal medya üzerinden yaptıkları paylaşımlarda şu ifadelere yer verdiler:

“Kanserin erken teşhisi ve tedavisinde kullanılan ve ilimizde sadece iki özel hastanede bulunan PET-CT cihazı AK Parti Muğla Milletvekillerimiz Yelda Erol Gökcan, Mehmet Yavuz Demir ve İl Başkanı Kadem Mete’nin girişimleri sonucunda Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kazandırıldı.

Artık ilimizdeki kanser hastaları hastalığın tanısı ve tedavi sürecinde özel hastanelere ve çevre illere gitmek zorunda kalmayacaklar.

Sağlık Bakanlığı tarafından gerekli izinleri verilen PET-CT cihazı en kısa sürede vatandaşlarımızın kullanımına sunulacak.

Söz verdiğimiz gibi muğlamıza ve sevgili hemşerilerimize hizmet etmeye devam edeceğiz Muğlamıza ve hemşerilerimize hayırlı olsun.”

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu