EğitimGündemKültür SanatManşet

ÖĞRENCİLER SAHNEYE ÇIKTI

Bodrum Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencileri, “Anahtar Sahipleri” adlı oyunu sahneye koydu.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Bodrum Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları Bölümü öğrencileri, Milan Kundera’nın “Anahtar Sahipleri” adlı tek perdelik oyunu sahneye koydu. Oasis AVM içerisindeki Nurol Kültür Merkezi’nde ücretsiz olarak sahnelenen oyunu Doç. Dr. Filiz Çevik Tan yönetti.

“Anahtar Sahipleri” adlı oyunda sahneye çıkan Yusuf Irmak adlı öğrenci, Kent Haber’e yaptığı açıklamada “Bu oyun Milan Kundera’nın yazdığı bir oyun. 2. Dünya Savaşı sırasında örgütlenmelerin içerisindeki bir karakterin örgütlerden kopup bir aile kurma çabasını ve onun geçmişinden gelen kırıntıları anlatıyor. Biz bu metni ilk okuduğumuzda çok beğendik, çok büyülendik. Milan Kundera’nın diğer oyunlarını da biliyorduk. Uzun bir çalışma sürecimiz oldu. Derslerden vakit buldukça oyuna çalıştık. Çok keyif aldık, çok eğlenceli bir oyun oldu.” diye konuştu.

Öğrencilerin performansı izleyenlerin beğenisini kazandı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu