GündemManşet

BOĞALAR ZEYTİNSPOR YARARINA GÜREŞTİ

21 Nisan Pazar günü Bafa mahallesinde düzenlenen Boğa Güreşleri renkli görüntülere sahne oldu. Güreşlerden elde edilecek gelir 1. Amatör kümede mücadele eden Bafa Zeytinspor yararına kullanılacak.

Bafa Mahalle Muhtarı Kerim Tekin,Bafa Zeytinspor Başkanı Sami Şener ve Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ın katkılarıyla bu sene 2.’si düzenlenen Boğa güreşlerinde 130 şampiyon boğa kıyasıya mücadele verdi.Renkli görüntülerin yaşandığı güreşleri yaklaşık 5 bin kişi izledi.Havanın güzel olmasını fırsat bilen güreş severler Bafa Arenayı bayram yerine çevirirken,kazanan boğa sahipleri galibiyeti sahada davul zurna eşliğinde kutladı.

Güreşleri izlemek için Belediye Meclis üyeleri ile beraber Bafa Arenaya gelen Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat güreş severlerden yoğun ilgi gördü.Sahayı gezerek güreş severlere hoş geldiniz diyen Başkan Tokat Güreş tertip komitesine de emekleri için teşekkür etti.

Milas Belediye Başkanlığı adına düzenlenen güreşte Yarım Hacı ve Fay Hattı isimli şampiyon boğalar kıyasıya mücadele etti.Çekişmeli ve heyecan içinde gecen güreş sonunda kazanan Boğa Yarım Hacı oldu. Boğa sahiplerine kupayı Başkan Tokat takdim etti.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu