ÇevreGündemManşet

BELEDİYEDEN AĞAÇLANDIRMA ÇALIŞMALARI

Milas Belediyesi kentte park sayısını arttırırken bir yandan da ağaçlandırmaya ağırlık veriyor. Kentin park alanlarının yanı sıra sokak ve caddelerde ağaçlandırma çalışmaları yapılıyor.

İlçe genelinde çiçeklendirme,budama,çimlendirme gibi çalışmalarla şehrin çehresini değiştiren ve estetiğine katkıda bulunan Milas Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri şimdide Sanayi sitesi içerisinden Şehir mezarlığına çıkan Gülibrişim caddesini boydan boya ağaçlandırdı. Fen İşleri ekipleri tarafından kaldırım ve sıcak asfalt çalışmalarının tamamlanmasının ardın harekete geçen Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri   caddeye 140 adet Fıstık Çamı dikimini gerçekleştirdi.

 Çalışmalar hakkında bilgi veren Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat ;“Geçmiş yıllarda bu caddemiz moloz,hafriyat ve hurda araç yığınları ile kaplıydı.Fen İşleri Müdürlüğümüz tarafından başlatılan kaldırım ve asfalt çalışmaları sonrası caddemiz kötü görünümden kurtarıldı.Şimdi de Park ve Bahçeler Müdürlüğümüzün çalışması neticesinde  cadde 140 adet Fıstık çamı ile donatıldı.İleriki süreçte de diğer caddelerimizde ağaç dikim çalışmalarımız devam edecek.”dedi

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu