GündemManşetSiyaset

ÖZMEN: “BODRUM HALKI BİZE MUHALEFET GÖREVİ VERDİ…”

31 Mart Mahalli İdareler Seçim sonuçları değerlendirmek amacıyla basın mensupları ile bir araya gelen AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Ömer Özmen, Bodrum halkının kendilerine muhalefet görevi verdiğini ve olumlu işlerin yanında yanlış işlerin ise sonuna kadar karşısında duracaklarını söyledi.

Bitez’de bir otelde sabah kahvaltısında basın mensupları ile bir araya gelen AK Parti İlçe Başkanı Ömer Özmen’ne parti yönetimi ve meclis üyeleri eşlik etti.

İlk olarak geçmiş dönemlere göre alınan oy oranlarını değerlendiren Özmen, Bodrum’da 2014 yılındaki seçime göre bir artış olduğunu ancak hedeflenen oranın gerisinde kalındığını ifade etti. Yeni Belediye Başkanı ve Meclis üyelerini tebrik eden Özmen yeni dönemde hepsine başarılar diledi.

Geçtiğimiz gün gerçekleştirilen Bodrum Belediyesi Nisan ayı olağan Meclis toplantını derlendiren Ak Parti İlçe Başkanı Özmen konuşmasına şöyle devam etti:

“ Belediye Başkanı Ahmet Aras meclis toplantısında bazı açıklamalarda bulundu, bunlardan bazıları şöyleydi, ‘Belediyede liyakat esaslı görevlendirmeler yapılacak, hizmette ayırım olmayacak, adam kayırma, rüşvet, torpil, iş takipçiliğine izin vermeyeceğiz.’ Demişti. Bizler muhalefet olarak takipçisi olacağız. Diğer bir sözü ise, ‘Bodrum’un dağları, tepeleri, mandalina bahçeleri fütursuzca bir yapılaşma içerisinde, bunun için kesinlikle önlem alacağız.” Bu sözünün de takipçisi olacağız. Ayrıca bu yapılaşmalar geçmiş dönem CHP’li belediye döneminde gerekleşti bunu da hatırlatmak isteriz. Bu konuyu İmar Barışı’na bağlamak isteyenler oluyor, İmar Barışında milat olan tarih bellidir. Onun dışında rant elde etmek için yapılan girişimlerin önüne geçilmesi için belediye ekipleri harekete geçmeli. Bu durumda biz muhalefet değil belediyenin destekçisi olacağız.”     

Meclis gündeminde de yer alan Torba Küçük Sanayi Sitesi ile ilgili maddenin tekrar alt komisyona gönderilmesini eleştiren Özmen, bu konunun bir an önce çözüme kavuşması gerektiğini ifade etti. Bodrum Merkezindeki sanayi sitesinin ve stadın kaldırılması gerektiğini, stat ile ilgili projenin kendileri tarafından takip edildiğini belirten Ömer Özmen şehir dışına daha iyi bir stat yapılacağını söyledi.

Belediye Başkanı Ahmet Aras’a şeffaflık anlayışı gereği belediye bütçesini wep sitesinden yayınlattığı için teşekkür eden Özmen, bilançoyu incelediğini ve çok acil mali disiplin uygulanması gerektiğini belirterek bir takım önerilerde bulundu.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu