AsayişGündemHayatManşet

POLİSLERİN COŞKULARINI KARDEŞLERİYLE PAYLAŞTI

Muğla Emniyet Müdürlüğü görevlisi polisler teşkilatlarının kuruluş yıldönümü coşkularını Muğla Özel Eğitim ve Uygulama okulunda eğitimlerini sürdürmekte olan yürekleri büyük kardeşleriyle paylaştılar.

Türk Polis Teşkilatı ‘nın 174. Kuruluş Yılı münasebetiyla ülkemiz genelinde olduğu gibi  Muğla İli ve ilçelerinde birbirinden farklı etkinlikler gerçekleştiriliyor. Bu bağlamda son olarak Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü koordinesinde Muğla Özel Eğitim ve Uygulama Okulu ‘nda eğitim görmekte olan yüreği büyük çocuklar için coşkulu bir etkinlik gerçekleştirildi.

Etkinlikte ilk olarak kendileri için Muğla İl Emniyet Müdürlüğü tarafından özel olarak hazırlatılan ve üzerinde polis logolarının da bulunduğu şapka ve tişörtleri giyen çocuklar polis araçları ile şehri gezdiler. Gezi esnasında Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binası önünden de geçen çocukları İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya selamladı.

Keyifli şehir gezisinden sonra okullarına gelen çocuklar İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya ‘nın da katıldığı programda gönüllerince eğlendiler. Programda müziklar eşliğinde dans edip oyunlar oynayan yürekleri  büyük çocuklar, yine kendileri için özel olarak hazırlatılan pastayı kestiler. Büyük bir coşkunun yaşandığı etkinliğe Polis Eşleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Muğla Şubesi Başkanı Aysun Çetinkaya, Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü İdris Kömürcü, Özel Eğitim ve Uygulama Okulu Müdürü Ercan Kılıç, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Osman Karar, Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürü Raşit Tosun, Asayiş Şube Müdürü Ali Özer, Menteşe İlçe Emniyet Müdürü Tümer Yılmaz ve öğrenci velileri de katıldılar. Hatıra fotoğraflarının da çektirildiği programda, Türk Bayraklı uçan balonlar da uçuruldu.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu