AsayişGündemManşet

BUNALIMA GİRDİ KENDİNİ ASTI…

Bodrum’da yaşamını sürdüren 49 yaşındaki Murat Ünal, kendisini evinin önündeki ağaca asarak yaşamına son verdi.

Olay, Gümbet Mahallesi Lale Sokak üzerinde yaşandı. Sokak üzerindeki bir evde yaşamını sürdüren ve bir süredir bunalımda olduğu bildirilen Murat Ünal, sabah saatlerinde ağabeyinin cep telefonuna mesaj attı.

Mesajı 8 dakika sonra gören ağabeyi durumdan şüphelenerek kardeşinin yalnız yaşadığı evine gitti. Evin bahçesine gelen ağabeyi gördüğü manzara karşısında şok oldu. Murat Ünal’ı çamaşır iple bahçedeki ağaçta asılı halde gören ağabeyi ipi keserek kardeşini kurtarmaya çalıştı.

İhbar edilmesiyle olay mahalline 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptıkları incelemede Ünal’ın yaşamını yitirdiğini belirledi. Murat Ünal’ın ağabeyi ise büyük üzüntü yaşadı.

Polis ve Cumhuriyet savıcısının incelemelerinin ardından Murat Ünal’ın cenazesinin Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderileceği bildirildi.

Kuru temizleme işletmesi olduğu öğrenilen Murat Ünal’ın bir süre önce işletmesini kapattığı ve bu sezon için bir otelde çalışacağı bildirildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu