GündemManşet

NİSAN AYINDA OASİS MİNİ KULÜP’TE EĞLENCE ZAMANI!

“Oasis Mini Kulüp’te, çocukların hayal dünyasını geliştiren ve sosyalleşmelerine katkıda bulunan tiyatro ve atölye etkinlikleri nisan ayında da devam ediyor. Birbirinden eğlenceli tiyatrolar, atölyeler ve sürprizlerle dolu ‘Oasis Mini Kulüp’nisan ayı boyunca her cumartesi minik ziyaretçilerini ağırlayacak. Tiyatro ve atölye etkinliklerine katılım sağlayan iki çocuk Mango Kids’ten çanta ve kalem seti kazanma şansını yakalayacak.”

Nisan ayında yaratıcıatölyelere ve tiyatrolara ev sahipliği yapacak Oasis Alışveriş Kültür ve Eğlence Merkezi, 14.00 – 15.00 ve 16.00 saatlerinde, 3 ayrı seans şeklinde, Oasis Mini Kulüp’te minik ziyaretçilerine keyif dolu bir etkinlik programı sunacak.

Program içerisinde, 6 Nisan Cumartesi günü fabl üslubu ile yazılmış olan ve dostluğun öyküsünü anlatan ‘Bremen Mızıkacıları Tiyatrosu’ sahnelendi. Tiyatro gösterisinin ardından ‘Mini Gitarım’ atölyesi ile çocuklar karton ve çeşitli materyaller yardımı ile kendi becerilerini ortaya koyarak mini gitarlar yaptı.  Etkinlikler, 13 Nisan 2019 Cumartesi günü, ‘Küçük Deniz Kızı Tiyatrosu ve Deniz Kabuğu Magnet Atölyesi’, 20 Nisan 2019 Cumartesi günü, ‘Prenses ile Bezelye Tiyatrosu veBezelyeler ile Mozaik Atölyesi’, 27 Nisan 2019 Cumartesi günü, ‘Ev Faresi ile Tarla Faresi Tiyatrosu ve Tuz Hamuru Atölyesi’ ile hız kesmedendevam edecek. Oasis Mini Kulüp’te gerçekleşen tiyatro ve atölye etkinliklerinekatılım sağlayan iki çocuğa, ay sonundaOasis Mango Kids’ten çanta ve kalem seti hediye edilecek.

Oasis Mini Kulüp’te her ayücretsiz olarak düzenlenen doğum günü partisi kapsamında ise nisan ayında koç burcu çocuklarının doğum günü partisi gerçekleşecek. Doğum günü partisi programı içerisinde sihirbaz şov, yüz boyama, sürpriz doğum günü hediyeleri ve doğum günü pastasıçocuklara sunulacak.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu