GündemManşetSpor

BODRUM’DA GS COŞKUSU

Bodrum 1905 Galatasaraylılar Derneği, Galatasaray’ın efsane futbolcularından Cevat Prekazi, Zoran Simoviç, losif Rotariou ve Ayhan Akman’ın katılımıyla açıldı.

Bitez Mahallesinde bulunan Bodrum 1905 Galatasaraylılar Derneği’nin resmi açılışına Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, Bodrum Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Serhat Işık, Galatasaray Spor Kulübü yöneticileri Mahmut Revecik, Özgür Savaş Özüdoğru, Ömer Cansever, bazı divan ve Genel Kurul üyeleri, Cevat Prekazi, Zoran Simoviç, losif Rotariou, Ayhan Akman, spor yazarları, Ultraslan yöneticileri ,Galatasaray tribün liderleri Sebahattin Şirin, Yılmaz Tutuş ve Galatasaray taraftarları katıldı. 

Yoğun katılımla gerçekleşen derneğin açılışında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Galatasaray’ın eski futbolcularından Ayhan Akman’da açılış sayesinde Galatasaray’ın efsane oyuncularını görme fırsatı bulduğunu belirterek, “Ben de bu fırsatla birlikte çocukluk kahramanları Rotariou, Prekazi ve Simoviç’i de gördüm. Bu yüzden ben de apayrı bir mutluluk yaşıyorum burada olmaktan dolayı. Çok güzel bir gün, bütün Galatasaraylılar burada olmak istiyordur. Ben de çok mutluyum bugün burada olmaktan dolayı” dedi.

Bodrum 1905 Galatasaraylılar Derneği Başkanı Cankat Boylu ise “Gönlümüzü verdiğimiz Galatasaray’ımızı güzel Bodrumumuzda resmi olarak temsil etmek üzere bu yola çıktık. Bugün burada bulunan tüm değerli dostlarımız ve camiamızın aramızda olmayan çok kıymetli bütün diğer mensuplarının da desteğiyle güzel projelere imza atacağımıza inanıyorum. Bu yola dünyanın en iyi Galatasaray derneği olmak üzere çıktık “dedi.

Galatasaray’ın efsane isimlerinin Bodrum’a geldiğini duyan çok sayıda taraftarda açılışa katıldı. Taraftarlar, her birinde farklı anıları olan efsane futbolcularla hatıra fotoğrafı çektirmek için bir birleriyle yarıştı. Efsane futbolcular da taraftarları kırmayarak birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu