GündemManşet

GÜVENLİ EĞİTİM DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

Muğla Valisi Esengül Civelek başkanlığında Güvenli Eğitim Değerlendirme toplantısı yapıldı.

Valilik Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya Vali Civelek’in yanı sıra; Vali Yardımcısı Rıza Dalan, Kaymakamlar, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Coşkun Sel, İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, okul müdürleri ve okul aile birliği temsilcileri katıldı.

Toplantıda; İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından eğitimde marka şehir olma yolunda 2023 Eğitim Vizyonu doğrultusunda yürütülen projeler hakkında katılımcılara bilgiler verildi.

Daha sonra Eğitimde İyi Örnekler Projesi kapsamında dereceye giren;Dalaman Öztaş Anadolu Lisesi, Fethiye Bozyer Şehit Galip Met İlkokulu, Yatağan Bencik Ortaokulu, Ula Gökova Adile Mermerci Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Fethiye Ölüdeniz Ortaokulu ve Dalaman Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi okul müdürleri tarafından sunum gerçekleştirildi.

Toplantı, kurumlar arası koordinasyonu gerektiren konuların görüşülmesi ve müşterek yürütülecek hususlarda karşılıklı görüş alışverişinde bulunulmasının ardından sona erdi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu