GündemManşetSiyaset

KAYNAR:”DENİZ KİRLENİRSE KİM GELİR BURAYA!”

Demokrat Parti (DP) Bodrum Belediye Başkan adayı Halil İbrahim Kaynar, Turgutreis’te düzenlenen konserde konuştu. Turgutreis’in alt yapı eksikliğine dikkat çeken Kaynar, işe Turgutreis’te başlayacağını bir kere daha tekrar etti.

DP Bodrum Belediye Başkan adayı Halil İbrahim Kaynar Turgutreis’te düzenlenen açık hava etkinliğine katıldı. Etkinlikte Can&Aylin grubu bir konser verdi. Meydanı dolduran yüzlerce Turgutreisli çalan parçalara eşlik etti, bol bol dans etti. Etkinlikte konuşan Halil İbrahim Kaynar Turgutreis’in alt yapı eksikliğine dikkat çekerek; “Her gittiğim yerde söylüyorum, burada bir kez daha ısrarla tekrar ediyorum; Bodrum’un en sorunlu beldesi Turgutreis. Burada çok ciddi alt yapı sorunları var. Sokaklara akan pis suların içinde çocuklarımız oynuyor. Vatandaşlarımız büyük sıkıntı çekiyor. Yıllardır Turgutreis’in fosseptiği çökme yapılıp biraz dinlendikten sonra arıtılmadan denize bırakılıyor. Yazık günah değil mi? Deniz kirlenirse kim gelir buraya? Deniz sadece Turgutreis’te kirlenmiyor ki! Buradan bu atıklar Gümüşlük’e, Yalıkavak’a gitmiyor mu? Çok acilen Turgutreis’te alt yapıyı çözmeliyiz. O yüzden işe Turgutreis’ten başlayacağım” dedi.

DP Bodrum Belediye Başkan adayı Halil İbrahim Kaynar daha sonra Can&Aylin ikilisinin şarkılarına eşlik etti, vatandaşlarla birlikte güzel bir gece geçirdi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu