AsayişGündemManşet

HAVADAN VE KARADAN ARAMA SONUÇ VERDİ…

Milas Jandarma Komutanlığı ekipleri, geçtiğimiz gün, A.Ö. isimli 80 yaşındaki bir vatandaşın kaybolduğuna yönelik ihbar üzerine harekete geçti. 

İhbarın hemen ardından bölgede araştırma başlatan Milas Jandarma Komutanlığı ekipleri, ilçeye bağlı Tuzabat ve Yusufça kırsalı arasında kalan Selimler Deresi yatağında arama faaliyeti yürüttü.

Karadan AFAD, UMKE ve Muğla Jandarma Komutanlığı İz Takip Köpek Timleri tarafından arama yapılırken, havadan da Milas Jandarma Komutanlığı istihbarat ve JASAT birimleri drone ile titiz bir arama gerçekleştirildi.

Ertesi gün sabah saatlerinde Selimler Deresi yatağında bulundu. Engebeli arazide yaşlı vatandaşı sırtında taşıyan jandarma ekipleri, başarılı çalışma sonucu vatandaşı kurtardı. Olayla ilgili araştırma yapan jandarma, mantar topladığı sırada kaybolduğunu söyleyen şahsın aslında kaçak kazı yaparken kaybolduğunu ortaya çıkardı. Jandarma, olayla ilgili adli işlem başlattı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu