GündemManşetSiyaset

CHP ADAYI ARAS, İSMAİL KÜÇÜKKAYA’NIN KONUĞUYDU…

CHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Ahmet Aras, Fox TV’nin sabah programı Çalar Saat’te İsmail Küçükkaya’nın konuğu oldu. Türkiye’nin en çok izlenen televizyon programında Bodrum’u ve Bodrum’da yapacaklarını sıralayan Aras, “Yaşanabilir, sürdürülebilir çevresi olan, denizi temiz, insanları güler yüzlü ve mutlu bir Bodrum’un sözünü veriyorum” dedi, Bodrum’un neden CHP’li bir belediye tarafından yönetilmesi gerektiğini anlattı.

 CHP Adayı Ahmet Aras, Fox Tv’deki Çalar Saat Programı’nda deneyimli gazeteci İsmail Küçükkaya’nın sorularını yanıtladı. Küçükkaya’nın “Köklü bir Bodrum ailesinden gelen bir isim” sözleriyle tanıttığı CHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Ahmet Aras, Bodrum’u imar ve ihya eden denizci bir ailenin son kuşak temsilcilerinden biri olduğunu belirterek “Genç, dinamik, kararlı bir ekiple Bodrum’u yeniden imar etmek için aday oldum” dedi.

Küçükkaya’nın “Bodrum’u nasıl yöneteceksiniz?” şeklindeki sorusuna, eğitimini ve birikimlerini anlatarak yanıt veren Aras Harbiye’de liderlik eğitimi aldığını ve sistem mühendisi olarak mezun olduğunu belirterek, 30 yıllık kamu deneyimini turizmcilikle birleştirdiğini anlattı. Aras, İsmail Küçükkaya’nın “Siz köklü bir CHP’li misiniz?” şeklindeki sorusuna da şöyle yanıt verdi;

“Tabii ki köklü bir CHP’liyim. Öncelikle benim Silahlı Kuvvetler geçmişim var. Yaklaşık 30 yılım Türk Silahlı Kuvvetleri’nde, Mustafa Kemal’in ordusunda geçti. Sonrasında da yine Mustafa Kemal’in kurduğu Cumhuriyet Halk Partisi’nde göreve devam ediyorum.”

HUZURLU VE GÜVENLİ BİR YAŞAM İÇİN CHP’Lİ BELEDİYE

Bodrum’un CHP’li bir belediye tarafından yönetilmesi gerektiğini de söyleyen Aras, “Benim siyasi bir geçmişim yok. Tamamen genç dinamik bir ekiple cesur kararlı bir yönetim anlayışıyla geliyoruz. CHP’nin sağladığı bir huzur ve güven ortamı vardır. CHP belediyelerinin olduğu yerde hayat 24 saat devam eder. Biz, hiç kimseyi ötekileştirmeyiz. CHP’li belediyeler olarak ırk, dil, din, mezhep, hangi renk ve dokudan olursa olsun tüm insanları kucaklarız. Dikkat ederseniz, yaşanabilir kentler arasında en fazla tercih edilenler, CHP’li belediyelerle yönetilenlerdir.” diye konuştu.

ŞEFFAF BELEDİYECİLİK KOMİSYONU

Ahmet Aras, programda projelerini de anlattı. Küçükkaya’nın “Halk ne talep ediyor?” sorusuna “Altyapı ve şeffaf belediyecilik” yanıtını veren Aras, Bodrum yarımadasının tüm altyapı sorunlarını 5 yıl içinde çözeceklerini söyledi. Göreve geldiği taktirde ilk olarak muhalif belediye meclis üyelerinden birinin başkanlığında “Şeffaf Belediye Komisyonu” kuracağını da söyleyen Aras, bunun dışında çevre, tarım ve üretim, turizm, engelli bireyler ve kadınlar konusundaki projelerini özetledi. CHP Adayı Ahmet Aras Bodrum’u engelsiz bir kent olarak dizayn edeceklerini söylerken, bir kadın başkan yardımcısını da geniş yetkilerle donatarak atayacağını belirtti. Aras, “Bodrum’u bir kadının yuvasını kurduğu, çocuklarını sevgiyle vicdanla büyüttüğü gibi yöneteceğiz.” İfadelerini kullandı.

Ahmet Aras, Bodrum’da yaz kış yaşayanlara ve özellikle de İstanbul ve diğer kentlerden Bodrum’a tatil amacıyla gelenlere “Bodrum’u 5 yıl içinde tanıyamayacaksınız. Tüm misafirlerimize artık yaşanabilir, sürdürülebilir çevresi olan, denizi temiz, insanları güler yüzlü ve mutlu bir Bodrum kazandıracağız. Onu taahhüt ediyorum” dedi.

CHP Adayı Ahmet Aras, İsmail Küçükkaya’ya kuzeni Erman Aras’ın ürettiği tamamen organik Bodrum Mandalina lokumundan da hediye etti.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu