AsayişGündemManşet

TORBACILARA BİR DARBE DAHA

Bodrum Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliğince sokak satıcılarına yönelik çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Yürütülen çalışmalarda uyuşturucu madde ticareti yaptığı bilgileri alınan A.Ç ve B.B isimli şahıslar 3 gün süreyle fiziki takibe alındı. Geçtiğimiz gün Bodrum Otogarında bir miktar satışa hazır vaziyette eroin ve metamfetamin maddeleriyle yakalanarak gözaltına alındılar. Şahısların uyuşturucu madde satışında birlikte hareket ettikleri C.T ve İ.Ç isimli şahıslar yapılan takip neticesinde yakalanarak gözaltına alındı. Yapılan ikamet aramalarında 1 adet ruhsatsız tabanca ve çok sayıda fişek, ayrıca uyuşturucu madde paketlemekte kullanıldığı değerlendirilen çok sayıda kilitli poşet ele geçirildi.

ŞŞahıslar hakkında uyuşturucu madde ticareti suçundan işlem yapılmasının ardından sabah saatlerinde adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden, A.Ç, B.B ve C.T. isimli şahıslar çkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilirken  İ.Ç. isimli şahıs ise adli kontrol şartıyla serbest kaldı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu