GündemManşet

LE KABAK HÜSEYİN TOPRAĞA VERİLDİ

Bodrum’da yaşadığı ve yıllarını verdiği işletmesinde hayatına son veren Hüseyin Özgül, düzenlenen cenaze töreni ile toprağa verildi.

Su kabağından yaptığı aydınlatma aksesuarları ile ün kazanan evli ve 2 çocuk babası Hüseyin Özgül, dün Peksimet’te kendisini asarak yaşamına son vermişti. Çok sayıda seveni olan Özgül için bugün Kadıkalesi Camiinde ikindi namazına müteakiben bir cenaze töreni gerçekleştirildi.

Törene, ailesi ve yakınlarının yanı sıra CHP Mula Milletvekili Akın Üstündağ, CHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Ahmet Aras, Cumhur İttifakı Bodrum Belediye Başkan Adayı Tahir Ateş ile siyasi parti temsilcilerinin aralarında olduğu çok sayıda vatandaş katıldı.

Kılınan cenaze namazının ardından Hüseyin Özgül’ün cenazesi Kadıkalesi Mezarlığına defnedildi. Cenazede çocukları başta olmak üzere ailesi ve yakınlarının büyük üzüntü yaşadığı görüldü.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu