ÇevreGündemManşet

ADETA ÖLÜME TERK EDİLDİ

Bodrum’da boynunda derince bir yarası olan eşek, adeta ölüme terk ediliyor.

Yaklaşık 10 gün önce Bodrum’un Göktepe mevkisinde ot toplayıp yürüyüş yapan bir vatandaş, bölgedeki özel bir arazi içerisinde, boynunda derin bir yarası olan eşeği fark etti. Vatandaş, durumu zabıta ve barınak yetkililerine haber verdi.

Vatandaşın ihbarı üzerine bölgeye giden veteriner, eşeğin arazi sahibi şahsa ait olması nedeniyle müdahalede bulunamadı. Duyarlı vatandaş, eşeğin durumunu birkaç gün önce sosyal medyada paylaştı.

İsmini vermek istemeyen vatandaş daha sonra Kent Haber’e ulaştı. Eşeğin yarasının günden güne kötüleştiğini ve ölüme terk edildiğini ifade eden duyarlı vatandaş şunları ifade etti:

“Ben doğada yürüyüş yapmayı, ot toplamayı seviyorum. Yaklaşık 10 gün önce de bu eşeği fark ettim. Burada etrafı çevrili arazide duruyor. Pek çok yeri aradım ama sahipli olduğu için müdahale edilemiyor. Sahibi de ilgilenmiyor anladığım kadarıyla. Benim vicdanım el vermiyor. Kendimi hayvanla ilgilenmek zorunda hissediyorum. 2 gün önce de krem getirdim, sürmeye çalıştım ama yara çok derindi, süremedim. Hayvanın bir an önce tedavi altına alınması lazım.”

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu