GündemKültür SanatManşetSiyaset

DR.ATEŞ PROJELERİNİ BAKAN ERSOY’A ANLATTI

Ak Parti Bodrum Belediye Başkan Adayı Op.Dr. Tahir Ateş, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile projelerini paylaştı.

Bodrum Sualtı ve Arkeoloji Müzesinin içinde bulunduğu Kaledeki resterasyon çalışmalarını incelemek için ilçeye gelen Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile Cumhur İttifakı Bodrum Belediye Başkan Adayı Op.Dr.Tahir Ateş bir araya geldi.

Önceki gece ilçeye gelen Bakan Ersoy’u Milas-Bodrum Havalimanında karşılayan Mula Valisi Esengül Civelek, Muğla Ak Parti Milletvekili  Mehmet Yavuz Demir, Ak Parti Bodrum İlçe Başkanı Ömer Özmen, yönetim kurulu üyeleri ve Ak Parti Belediye Başkan Adayı Op.Dr. Ateş sabah kahvaltısında bir araya geldi.

Kale incelemesi öncesinde gerçekleşen toplantıda, Dr.Ateş Bodrum turizmi ve hayata geçirmek istediği projeleri hakkında Bakan Ersoy’a bilgi sundu. Kale ziyareti sonrasında yapılan basın açıklamasında ise Dr. Tahir Ateş, Kültür ve Turizm Bakanlığı destekli bütün projelerinin de 21 Mart günü gerçekleşecek olan toplantıda açıklanacağını ifade etti.

Bodrum Kalesinin yüzde 60’lık bölümünün 15-18 Mayıs Müzeler Haftasında açılışının yapılacağını belirten Bakan Ersoy ise restorasyon çalışmalarının 18 Mayıs 2020’de bitirilerek Kalenin tamamının ziyarete açılacağını söyledi.

Kalle Caddesi ve Cevat Şakir Caddesi üzerinde yürüyerek esnaf ziyaretleri yapan Bakan Mehmet Nuri Ersoy, Vali Esengül Civelek, Kaymakam Bekir Yılmaz, Milletvekili M.Yavuz Demir, Ak Parti İlçe Başkanı Ömer Özmen, MHP İlçe Başkanı Ömer Varan, Bodrum Belediye Başkan Adayı Op.Dr.Tahir Ateş, İlçe yönetim kurulu üyeleri yol üzerindeki Merkez Taksi Durağında çay içtiler.

Vatandaşların ve esnafların ilgisi ile karşılaşan heyet daha sonra Milas’a doğru hareket etti.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu