GündemManşetSiyaset

KAYNAR MUMCULAR’DAYDI…

Demokrat Parti (DP) Bodrum Belediye Başkan adayı Halil İbrahim Kaynar, belediye meclis üyesi adaylarıyla birlikte Mumcular Seçim İletişim Merkezi’ni açtı. Kaynar Mumcular’ın Muğla’da tarım ve hayvancılık merkezi olacağını söyledi.

DP Bodrum Belediye Başkan adayı Halil İbrahim Kaynar, dur durak dinlemeden Bodrum Yarımadası’nda seçim çalışmalarına devam ediyor. Mumcular Pazar yerinde bulunan Seçim İletişim Merkezi’nin açılışını yapan Kaynar, Mumcular için önemli mesajlar verdi. Kaynar Mumcular’ın Bodrum’un parlayan yıldızı olduğunu ancak buna rağmen hakettiği hizmeti alamadığını söyleyerek; “Mumcular büyük potansiyel. Ancak bu potansiyel yeteri kadar değerlendirilemiyor. Burada üretilen ürünler bugün Bodrum’u besliyor. Ama yetmez. Mumcuların bu büyük potansiyelini sadece Bodrum’a değil, tüm Muğla’ya hatta Ege Bölgesi’ne yaymalıyız. Biz göreve geldiğimiz takdirde Mumcular’ı tarım ve hayvancılığın merkezi yapacağız. Üreten çiftçi, üreten hayvancı dostlarımız emeğinin karşılığını üzülmeden alacak. Tüketici de kolay ulaşabildiği için ürünleri daha ucuza alacak. Bunlar zor işler değil. Bizler koordinasyon içinde çok çalışacağız” dedi.

SAHAYA GEÇ ÇIKTIK AMA AVANTAJLIYIZ

31 Mart seçimleri için iddiasını tekrarlayan Bodrum Belediye Başkan adayı Halil İbrahim Kaynar; “Bildiğiniz gibi CHP dışındaki grupta meclisi bulunan siyasi parti temsilcilerinin hakkımda ki şikayeti yüzünden Bodrum İlçe ve Muğla İl Seçim Kurulları adaylığımı düşürmüştü. Biz de uğradığımız haksızlığı Yüksek Seçim Kurulu’na (YSK) taşıdık. YSK’ta tam hukuksuzluk kararı vererek yapılan itirazları reddetti ve belediye başkan adaylığımı onayladı. Biz bu yüzden çok zaman kaybettik. Diğer aday arkadaşlarım haftalardır çalışmalarını sürdürmelerine rağmen bugün benim beşinci günüm. Ancak her geçen gün yoğun çalışmalarımızın sonucunu görmek beni ve ekibimi mutlu ediyor. Sahaya geç çıktık ama avantajlıyız. Masada beni yenemediler, sahada da yenemeyecekler” dedi.

Halil İbrahim Kaynar daha sonra Mumcular Pazar yeri ve esnaf ziyareti yaptı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu