GündemManşetSiyaset

ARAS: HİZMET İÇİN PARA PUL DEĞİL, YÜREK GEREK, BİLGİ GEREK

CHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Ahmet Aras, 1 Nisandan itibaren Bodrum’un tarım ambarı Karaova için kolları sıvayacak. Bodrum’un tarım ekonomisini canlandırmaya kararlı olduğunu her fırsatta dile getiren Aras’ın hedefinde, ekolojik turizm projelerini hayata geçirmek ve sosyal belediyecilik uygulamalarıyla dar gelirli üreticiyi, çiftçiyi ve Bodrum’da yaşayan vatandaşları refaha kavuşturmak var. CHP Adayı Ahmet Aras, Bodrum’un özlediği ‘sosyal belediyecilik’ anlayışını 1 Nisandan itibaren hayata geçirecek. 

Seçim kampanyasını yoğun bir tempo ile sürdüren Aras, bulduğu her fırsatta Karaova’nın köylerini dolaşıyor, muhtarlar ve vatandaşlarla konuşuyor. Aras, dün de Kurudere, Çömlekçi ve Sazköy’deydi. Kurudere’de vatandaşlara seslenen CHP Adayı Ahmet Aras, “İlk önceliğim, Bodrum’da herkesin tertemiz, çağdaş bir ortamda, kardeşçe, dostça yaşayabilmesi, çöpünün alınması, altyapısının, elektriğinin, suyunun ve ulaşım ihtiyaçlarının sorunsuz karşılanması. Bütün bunları muhtarlarımızla birlikte çalışarak çözeceğiz. Muhtarlarımız bizim birer meclis üyemiz gibi çalışacak. Onlar isteyecek, biz yerine getireceğiz” diye konuştu.

Ahmet Aras, sözlerini şöyle sürdürdü:

 “Muhtarların bilgisi olmadan hiçbir şey yapılmayacak. Hiçbir muhtarımı, partili partisiz, bu gruptan, şu gruptan diye ayırmayacağız. Her yere, her köye, her kişiye eşit hizmet. Ben bunun sözünü veriyorum. Ben muhtarlarımın en yakın destekçisi, kardeşi, hizmetkarı olacağım. Partizanlık asla yapılmayacak. Zaten ben siyasetçi değilim, ben hizmet adamıyım. Eğer benim vatandaşımın Cumhurbaşkanı eliyle çözülecek sorun varsa, oraya gideceğim ve ondan bunu isteyeceğim. Bu benim en doğal hakkım. Kaynak neredeyse oraya gidip alacağım.”

SİZ ÜRETİN, BİZ SATALIM

CHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Ahmet Aras, Bodrum’da yetişen ürünlerin satılacağı yeni mecralar yaratılması gerektiğini belirterek “Sadece Bodrum’da yaşayanlar yetmez. Karaova’nın ürettiğini, turizmle buluşturmak için yerel politikalar üretmek zorundayız. Bizim üreticimiz üretecek, Belediye bu ürünleri direkt olarak alıcıya ulaştıracak. Satış garantili üretim yaptıracağız size.”ifadelerini kullandı.

Her mahalleyi, her köyü birer pilot bölge olarak düşüneceklerini ve ‘özel’ çözümler üreteceklerini anlatan Ahmet Aras, “Tek tek projelendirip hayata geçireceğiz. Planlı ve programlı yapacağız. Bir yol çöktü, bir hat patladı diye yamayıp gitmeyeceğiz. Temel çözümler bulacağız. Hizmet için para pul değil, yürek gerek, bilgi gerek, birikim gerek. Onlar da bizde fazlasıyla var. Biz Mustafa Kemal’in izindeyiz. Köylü milletin efendisidir, biz de onların hizmetkarı olacağız.” dedi.

MUMCULAR’A BELEDİYE KOORDİNASYON MERKEZİ

Bodrum Belediyesi’nin yeni dönemde hizmeti vatandaşın ayağına getireceğini ve bundan sonra belediye kapılarında uzun bekleyişlere son verileceğini söyleyen CHP Adayı Aras, Mumcular’a bir koordinasyon merkezi kurulacağını, Bodrum Belediyesi bünyesinde de bir muhtarlık birimi oluşturulacağını açıkladı. “Belediye ayağınıza gelecek” diyen Aras, “Mumcular’ın bir sağlık merkezine ihtiyacı olduğunu gördüm. Vatandaşımız doktor için Milas’a gidiyor. Mumcular’a en kısa sürede bir hastane kazandırmak için Sağlık Bakanlığı nezdinde girişimleri başlatmamız gerekiyor. Belediye hizmetleri, bizim zaten asli görevimiz. Bunun ötesinde büyük düşünmemiz gerekiyor.” ifadelerini kullandı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu