GündemManşetSiyaset

KAYNAR:”BODRUM’A TARİH YAZMAYA GELİYORUZ…”

Demokrat Parti (DP) adayı Halil İbrahim Kaynar, belediye meclis üyesi adaylarıyla birlikte Bodrum basınıyla buluştu. Kaynar Bodrum’a hizmet edecek kadrolarla yola çıktığını söyleyerek; “Bodrum’a tarih yazmaya geliyoruz” dedi.

DP Bodrum Belediye Başkan adayı Halil İbrahim Kaynar bugün Palmiye Restaurant’ta Bodrumlu basın mensuplarıyla bir araya geldi. Kahvaltılı basın toplantısına DP Bodrum Belediye meclis üyeleri de katıldı. Sahaya geç çıkmanın dezavantajını avantaja çevirmek için seçime kadar 24 saat çalışacağını söyleyen Halil İbrahim Kaynar, oldukça iddialı olduğunu söyledi.

KOORDİNASYON İÇİNDE TÜM SORUNLARI ÇÖZERİZ

Çok deneyimli isimlerle bir arada olduğunu, Bodrum Yarımadası’nın sorunlarını çok iyi bildiğini belirten Kaynar; “Bodrum’u mahalle mahalle ele alacağız. Her mahallenin ayrı ayrı sorunları var. Mesela bir beldede arıtma tesisi varken, başka bir beldede arıtma tesisi yok. Bodrum’a gelecek büyük yatırımları Büyükşehir Belediyesi ve merkezi hükümetle koordineli olarak çözeceğiz. Şimdiden tüm kurumlarla iletişim içindeyiz. Bodrum’un potansiyeli sorunları aşmada fazlasıyla mevcut. Biz sivil toplum örgütleri ve halkımızla birlikte elele vererek Bodrum’u yöneteceğiz. Bodrum’u hep birlikte yöneteceğiz. Bizim Bodrum sevdamız göreve talip olmamıza yol açtı. Şimdi bu sevdamızla Bodrum’a tarih yazmaya geliyoruz” dedi.

Halil İbrahim Kaynar güler yüzlü, sonuca odaklı bir belediyecilik anlayışı sergileyeceklerini de ifade etti.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu