GündemManşet

DÜNYA KADINLAR GÜNÜNDE VALİ CİVELEK’E ZİYARET

Muğla Valisi Esengül Civelek, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla toplumun her kesiminden başarılı kadınlarla bir araya geldi.

Vali Civelek’in ev sahipliğinde gerçekleştirilen ziyarette kamu kurum ve kuruluşlarının kadın temsilcileri, sivil toplum kuruluş temsilcileri, iş kadınları, kadın dernekleri ile toplumun her kesiminden kadınlar bulundu.

Tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayan Vali Civelek, toplumsal yaşamın her alanında kadınların konumlarının güçlendirilmesinin ülkemizin geleceği açısından ülkemizin gelişmesi ve kalkınması açısından önemli olduğunu belirtti.

Daha sonra 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle İl Müftüsü İbrahim Öcüt kadınlardan oluşan heyetler birlikte Vali Civelek’i makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Civelek, heyette bulunan kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu