GündemManşetSiyaset

ARAS’TAN İŞÇİLERE GÜVENCE

CHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Ahmet Aras, 31 Mart seçimlerinden sonra bazı belediye çalışanlarının  işten çıkarılacağına yönelik söylentilerin yersiz ve maksatlı olduğunu belirterek “Biz göreve geldiğimizde hiçbir kardeşimizin işinden edilmesi asla ve asla söz konusu değildir” dedi.

İLK İŞİMİZ PERSONELİN ÖZLÜK HAKLARINI İYİLEŞTİRMEK OLACAK

Bodrum Belediyesi’nin her biriminde, her kuruluşunda görev yapan personele sahip çıkacaklarını söyleyen CHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Ahmet Aras, “Tüm belediye personelimiz gönlünü ferah tutsun. Bazı art niyetli çevreler, seçimden sonra belediye çalışanlarımızın işten çıkarılacağına yönelik söylentilerle ortalık bulandırmaya çalışıyor. Biz emeğin de emekçimizin de değerini herkesten daha iyi biliriz.  Göreve geldiğimizde tek bir personel bile işten çıkarılmayacak.” dedi. Aras, “Söylentilerin tam aksine ilk işimiz Bodrum Belediyesi personelinin özlük haklarını iyileştirmek olacak. Biz Bodrum için kolları sıvadık. Bodrum’da büyük bir değişim yaratmak için yola çıktık. Bu yolda her çalışanımıza ihtiyacımız var” ifadelerini kullandı.

“Bizim tek amacımız Bodrum’a en iyi hizmeti sunmak ve belediye hizmetlerini vatandaşın ayağına kadar götürmek” diyen CHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Ahmet Aras, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Her yerde söylüyorum. İlk işimiz belediyeyi kurumsallaştırmak olacak. Tam donanımlı, şeffaf, paylaşımcı, asla ayrıştırmayan, ötekileştirmeyen, tüm vatandaşlarına eşit mesafede bir belediyecilikle Türkiye’ye örnek olacağız. Bunun için her çalışanımıza, her vatandaşımıza ihtiyacımız var. Biz gücümüzü sermayeden, hükümetten almıyoruz. Biz gücümüzü sizden, Bodrum’dan alıyoruz. Bodrum’da birlikte yapmamız gereken çok iş, ulaşmamız gereken çok fazla hedef var.”

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu