GündemHayatManşetMekanSağlık

MUTLU YAŞAM SOHBETLERİ OASİS’TE DEVAM EDİYOR!

Oasis Alışveriş Kültür ve Eğlence Merkezi, mart ayı boyunca her cumartesi günü ‘Mutlu Yaşam Sohbetleri’ devam ediyor.

Oasis Alışveriş Kültür ve Eğlence Merkezi ‘Mutlu Yaşam Sohbetleri’ mart ayında da devam ediyor. Göz sağlığı, çocuk sağlığı ve psikoloji gibi birçok konu uzman kişiler tarafından irdelenecek ve profesyonel anlatımla birlikte ziyaretçiler, merak ettiklerini sorabilme fırsatı yakalayacak.

Sohbetler, 2 Mart 2019 Cumartesi günü Amerikan Hastanesi Göz Doktoru Dr.Hasan Azizağaoğlu sunumu ile ‘Göz Hastalıkları’ konusu ile başlayacak, 9 Mart 2019 Cumartesi günü Uzm. Klinik Psikolog ve Psikoterapist Bihter Merey sunumu ile ‘Mutsuzluğu Yenmek’, 16 Mart 2019 Cumartesi günü Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Tuna Gül Han sunumu ile ‘Çocuklarda Solunum Yolu Hastalıkları’, 23 Mart 2019 Cumartesi günü Etkili Anne Baba Eğitimcisi – Kişisel ve Kurumsal Gelişim Koçu Ece Sezer sunumu ile ‘Çocuğumu Keşfediyorum: Hepimiz’, 30 Mart 2019 Cumartesi günü Uzm.Dr.Demet Danki Erken sunumu ile ‘Annelik ve Kaygı’ konuları üzerine gerçekleşecek. Sohbetlere katılım sağlayan 3 kişiye, çekiliş ile uzmanlar tarafından hediyeler verilecek.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu