GündemManşet

VALİ CİVELEK MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

Muğla Valisi Esengül Civelek Marmaris ilçesinde düzenlenen toplantıda muhtarlarla bir araya geldi.

Marmaris’te düzenlenen toplantıya Muğla Valisi Esengül Civelek, Marmaris Kaymakamı Celalettin Yüksel, il ve ilçe kurum müdürleri ve muhtarlar katıldı.

Her ay muhtarlarla düzenli olarak toplantılar gerçekleştirdiklerini belirten Vali Civelek, “Vatandaşlarımıza en iyi kamu hizmeti sunma sorumluluğumuz kapsamında gerçekleştirilen toplantılarda, muhtarlarımızın ihtiyaçlarının karşılanması ve sorunlarına çözüm üretilmesi açısından da oldukça yararlı ve verimli sonuçlar alıyoruz.” diye konuştu.

Vali Civelek’in konuşmasının ardından muhtarlar tek tek söz alarak mahallelerin sıkıntılarını, ihtiyaçlarını ve taleplerini Vali Civelek’e ilettiler.

Vali Civelek muhtarlar tarafından iletilen ihtiyaç ve taleplerin çözüme kavuşturulması konusunda gerekli çalışmaları yapacaklarını ifade etti.

Muhtarlar ise Vali Civelek’in ziyaretinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek, mahallelerinde yapılan çalışmalar için Vali Civelek’e ve kurum müdürlerine teşekkür ettiler.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu