GündemManşetSpor

GENÇ SPOR ADAMINA ZORLU GÖREV

Muğla Süper Amatör Liginde mücadele eden Ortakent Yahşi Gençlik ve Spor Kulübü başkanlığına genç spor insanı Kanat Özsert getirildi.

16 Maçta 9 puan ile ligin son sırasında bulunan Ortakent Yahşi Gençlik ve Spor Kulübünde başkanlık görevini bırakan Erdem Aydın’ın yerine kulüp alt yapısından sorumlu Bodrum’un başarılı genç spor insanı Kanat Özsert başkan oldu. Yönetim kurulu kararı ile bir sonraki genel kurula kadar başkan seçilen Özsert, zorlu bir göreve geldiğinin farkında olduğunu belirterek şunları söyledi;

“Yeni görevim kulübümüze ve spor camiasına hayırlı olsun. Önceki kulüp başkanımız Erdem Aydın’a hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Yaklaşık bir buçuk yıldır altyapı faaliyetleri başkanlığı görevini yürütüyordum. Bir buçuk sene içerisinde teknik kadromuz ile birlikte çok güzel işlere imza attık ve ilk senemizde bir oyuncumuzu Altınordu U-12 takımına transfer ettik. Şimdi yönetim ve teknik kadromuz ile birlikte daha büyük görevimiz var. Küme düşmüş gözüyle bakılan, çok kritik durumda olan bir a takımımız var. Sonucun ne olacağını bekleyip,  görerek ona göre bir planlama yapacağız. Takımın sıralamada bu durumda olmasında sporcuların ve teknik ekibin hiçbir suçu yoktur. Bu sene göstermiş oldukları fedakârlıklardan dolayı onlara çok teşekkür ediyorum. Mütevazi bir a takım ile birlikte önceliğimiz her zaman altyapı olacaktır. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız için her türlü önemi gösterecek, her türlü fedakarlığı yapacağız.

KANAT ÖZSERT:
02 Ocak 1995 Dublin-İrlanda doğumlu. Muğla Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Antrenörlük Eğitimi ve Beden Eğitimi Öğretmenliği mezunu. 1 yıl profesyonel, 7 yıl amatör futbol oynadı. Muğlaspor ve Bodrumspor kulüplerinde çalıştı. UEFA-B ve Çocuk futbolu antrenörlük belgelerine sahip.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu