GündemManşetSiyaset

CUMHUR İTTİFAKI BODRUM MECLİS ÜYESİ ADAYLARI TANITILDI

31 Mart günü gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Genel Seçimleri için partiler çalışmaları hız kazandı. Akşam saatlerinde, Cumhur İttifakının Bodrum Belediyesi Meclis Üyesi Adaylarının için tanıtım toplantısı düzenledi.

Turgutries Mahallesinde düzenlenen tanıtım toplantısında, Ak Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Nil Hıdır, Ak Parti Bodrum Belediye Başkan Adayı Dr. Tahir Ateş,  Bodrum Ak Parti İlçe Başkanı Ömer Özmen, MHP Bodrum İlçe Başkanı Ömer Varan, partilerin yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Ak Parti Bodrum İlçe Başkanı Ömer Özmen, hafta için önce Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun daha sonrada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sürpriz ziyaretlerinden dolayı yaşanan heyecanı dile getirdi.

Daha sonra kürsüye gelen MHP Bodrum İlçe Başkanı Ömer Varan, Yenikapı Ruhundan doğan Cumhur İttifakının geldiği süreci özetledi. Varan, “Önce Cumhurbaşkanımızı seçtik, daha sonra milletvekillerimizi. Şimdide Belediye başkanlarımızı ve meclis üyelerimizi görev başına getireceğiz” dedi.

Ak Parti ve MHP’li partililerin coşku e heyecanla takip ettikleri Cumhur İttifakı Bodrum Belediyesi Meclis Üyesi Aday tanıtım toplantısında konuşan Ak Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Nil Hıdır, Bodrum’un ve Muğla’nın değişime hazır olduğunu söyledi.

Hıdır yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Sözde beraberlik olmuyor. Bu beraberliğimizi hayatımızda, vatanımızın her cephesinde göstermeliyiz. Lafta değil işle hizmetle göstermeliyiz. Sayın Cumhurbaşkanımızın, ‘pazara kadar değil mezara kadar’ sözüyle anlamlandırdığı ve saygı değer Devlet Bahçeli’nin de ‘söz konusu vatansa gerisi teferruattır’ dediği bu birlikteliğin mührünü hamdolsun Ankara’da attılar. Bizlerde zeminde, inancı bir, vatanı bir, hizmeti bir olan bu vatanın evlatlarıyız.”

Programın final bölümünde konuşan Ak Parti Bodrum Belediye Başkan Adayı Dr. Tahir Ateş, adaylık sürecini anlatarak başladığı konuşmasına meclis üyesi adayı arkadaşlarına ve Bodrum’a inancının tam olduğunu, Bodrum’da yapacak çok işlerinin olduğunu ifade etti. Ateş konuşmasına şöyle devam etti:

“Bodrum’un tamamını gezdiğimde inanın içimi hüzün kapladı. Denizlerimizin kirletildiğini, alta yapı diye bir şeyin olmadığını ve 20 yıldır Bodrum’a hiçbir hizmetin yapılmadığı gördüm. O kadar çok sorun var ki ama Allah’a şükürler olsun ki Allah bana bu sorunları çözebilecek çok iyi bir kadro nasip etti. Biz doktorlar ettiğimiz Hipokrat yeminine sadık kaldık ve 26 yıldır da bu yemine aykırı bir şey yapmadık. Seçildiğimiz takdirde de kimseye karşı ayrımcılık yapmadan herkese eşit mesafede kalarak hizmetlerimizi gerçekleştireceğiz.”    

Konuşmaların ardından sahneye çağrılan meclis üyesi adayları basına ve katılımcılara tanıtıldı.

Cumhur İttifakının Bodrum Belediyesi Meclis Üyesi Adayları şu isimlerden oluşuyor:

1 İsmail Karaşehirli

2 Ayşen Kılıç Bozan 

3 Bahattin Kul 

4 Mehmet Nedim İlgün

5 Hasan Zengin 

6 Serek Cihan Çiçek

7 Selim Turan 

8 Hasan Delice

9 İsmail Sarı

10 Kagan Kıyatmaz 

11 Abdulkadir Varan

12 Erhan Babur 

13 Ayşe Kürkçüoğlu

14 Ömer Başbug 

15 Salih Alanç 

16 M. Musa Orman 

17 Aziz Ozkan 

18 Yalçın Akdaş 

19 Fikriye Duru 

20 İ. Furkan Akkartal

21 Mehmet Kaplan

22 Şenay Bozlar 

23 Yusuf Özdemir

24 Sevda Akpınar

25 Özer Konya

26 Sebahattin Köse

27 Şemse Varan

28 Nail Can Celepoğlu

Kontenjan listede ise şu isimler yer aldı:

1 Zeynel Kılıç

2 Tuğba Bulut

3 İsmail Şükrü Çürük

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu