AsayişGündemManşetSiyaset

KAZAZEDEYE İLK MÜDAHALE BAŞKAN ADAYINDAN…

Bodrum’da yaşanan trafik kazasında yaralanan kazazedeye Belediye Başkan Adayı Dr. Tahir Ateş müdahale etti. Yaralının sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Kaza bugün akşam saatlerinde Konacık Atatürk Bulvarı üzerinde yaşandı. Bodrum’dan Turgutreis istikametine seyreden 34 FA 4820 plakalı motosiklet, sürücüsünün bilinmeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi.

Kazada motosiklet sürücüsü Kadriye Kalaycı yaralandı. Motosiklette yolcu olarak bulunan Dilek Cömert ise hafif şekilde yaralandı. O esnada bölgeden geçen polis ekipleri, sağlık ekiplerinden yardım istedi.

Ak Parti Seçim Koordinasyon Merkezi’nde seçim çalışmalarını sürdüren Bodrum Belediye Başkan Adayı Dr. Tahir Ateş de kazadan haberdar olarak bölgeye geldi. Ateş, yerde yatan yaralı Dilek Kalaycı’ya müdahale etti.

Kaza mahalline gelen 112 Acil Sağlık ekipleri, yaralıları ambulansa alarak hastaneye kaldırdı. Yaralıların tedavisinin sürdüğü, genel sağlık durumun iyi olduğu bildirildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu