GündemManşet

EFSANE DENİZCİ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI.

Bodrum’un efsane denizcilerinden Kaptan Arif Dinçer yaşlılığa bağlı olarak İzmir’de tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Bodrum’da son yolculuğuna uğurlanan Dinçer’in cenaze törenine CHP’nin Bodrum Belediye Başkan Adayı Mustafa Saruhan’da katıldı.

Bodrum’un en eski süngerci ve kaptanlarından olan Arif Dinçer, İzmir’de tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. 93 yaşında hayatını kaybetti. 4 çocuk, 6 torun ve 1 torun çocuğu sahibi olan Dinçer, İzmir’de Gümrük Muhafaza Müdürlüğü’nde kaptanlık yaptı, emekli olduktan sonra da Bodrum’dan İstanbul’a tekne götürerek kaptanlığa devam eden Dinçer, gözyaşları ile birlikte son yolculuğuna uğurlandı. Yokuşbaşı Mahallesi’ndeki Cumhuriyet Camii’nde ikindi namazının ardından cenaze namazı kılındı. Cenaze törenine Dinçer’in ailesi ve sevenleri, denizcilik dünyasının önemli isimleri ve CHP Bodrum Belediye Başkanı Adayı Mustafa Saruhan katıldı, Saruhan aile ve yakınlarına başsağlığı diledi. Saruhan Bodrum’un efsane kaptanlarından olan Arif Dinçer için, “Bodrum’un süngerciliğine, denizciliğine unutulmaz katkılar sağlamış bir kaptandır. Bodrum’un denizciliğini, kaptanlığını başlatan efsane isimlerden biridir.  Arif Kaptan için son görevimizi yerine getirirken, ailesinin de yanında olmak istedik. Arif Kaptan’ın ve onun gibi nice isimlerin değeri, yüreğimizde olacak. Böyle değerli kaptanlarımızın sayısı ne yazık ki çok azaldı. Kaptanımıza  Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine baş sağlığı diliyorum” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu