GündemManşetSiyaset

ÇAVUŞOĞLU BODRUM’A GELİYOR…

31 Mart günü yapılacak Mahalli İdareler Seçimi öncesinde ülke genelinde olduğu gibi Bodrum’da da siyasi hareketlilik devam ediyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 22 Şubat günü Fethiye’ye geleceğinin açıklamasından sonra Dışşişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun da Bodrum ziyareti duyuruldu.

Ak Parti Bodrum İlçe Başkanlığından edinilen bilgiye göre, Bakan Çavuşoğlu’nun 20 Şubat Çarşamba günkü programı erken saatlerde başlayacak.

Sabah saat 10.00 Deniz Ticaret Odası Bodrum Şubesinde Oda ve Dernek Yönetim Kurulu Başkanları ile bir araya gelecek olan Dışişleri Bakanı güncel ve ülke dış politika konularını konuşacak.

Öğle yemeğinin ardından Kale Caddesinde esnaf ziyaretlerinde bulunacak olan Bakan Çavuşoğlı bir süre Denizciler Derneğinde bulunacak. Saat 15.00 sularında Ak Parti Bodrum Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışını yapacak olan Mevlüt Çavuşoğlu’nun burada katılımcılara hitap etmesi bekleniyor.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu