EkonomiGündemManşet

MİLAS EVLİLİK FUARI AÇILDI…

Bu yıl Milas’ta ilk kez açılan Güney Ege 1. Evlilik, Evlilik Hazırlıkları, Düğün, Çeyiz, Anne ve Bebek Fuarı’nda, evliliğin çeşitli aşamalarına yönelik ürün ve hizmet sunan 46 firma stant açtı.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarı ile Yapı, Dekorasyon ve Peyzaj Fuarı’ndan sonra Milas’ın üçüncü fuarı olan “Güney Ege 1. Evlilik, Evlilik Hazırlıkları, Düğün, Çeyiz, Anne ve Bebek Fuarı” törenle açıldı. 17 Şubat Pazar günü saat 19.00’a dek açık kalacak fuar, her gün saat 10.00 – 19.00 arasında ücretsiz olarak ziyaret edilebilecek. Fuarda evliliğin her aşamasındaki ihtiyaçlara yönelik 46 firma stant açarak ürün ve hizmet tanıtımı yapıyor.

Fuarın açılış konuşmasını yapan Expoline Fuarcılık firması yetkilisi Yavuz Hakbilir fuarcılık kariyerinin Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı ile birlikte 2009 yılında Milas’ta başladığını belirterek fuarın Milas’a ve bölgeye hayırlar getirmesini diledi. Yavuz Hakbilir konuşmasında Türkiye’de 500’e yakın fuar düzenlenmekte olduğunu vurgulayarak “Bu sene ilk kez düzenlediğimiz bu fuar, konumu gereği toplumun tüm kesimlerini kapsamaktadır. Bugün açılışla birlikte fuarı halkın beğenisine sunuyoruz. Halkımızdan da gerekli desteği ve ilgiyi gördüğünde, ilk etapta kasa vadede 5 yıl, uzun vadede 10 yıl içinde fuarımızın büyüyüp gelişeceğini düşünüyorum” diye konuştu.  

Expoline Fuarcılık yöneticisi Yavuz Hakbilir’in ardından  bir konuşma yapan MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer de Milas’ın bir fuarlar şehri olma yolunda önemli atılımlar yapmakta olduğunu belirterek “Her ne kadar bu fuarları düzenleyeceğimiz tam teşekküllü bir fuar alanımız olmasa da önümüzdeki dönemlerde başta Kaymakamımız, Belediye Başkanımız, ilçemizdeki sivil toplum kuruluşları, oda ve derneklerin desteğiyle yeni bir fuar alanına kavuşacağız. Gerçekten Milas’ta bu potansiyel var. Hatta ilçemizde bir de balık fuarının düzenlenmesi için görüşmelerimiz devam ediyor. Önümüzdeki Eylül veya Ekim ayında neden bir balık fuarımız olmasın? Bu konuda hem ilçemizdeki, hem de İzmir ve İstanbul’daki büyük firmalarla görüştüm; inşallah dördüncü fuarı da Milas’ta düzenleyeceğiz” dedi

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat da konuşmasında bir fuar açılışında olmanın mutluluk ve hazzını yaşadığını belirterek  fuarın düzenleyici firması Expoline Fuarcılık yetkilisi Yavuz Hakbilir’e teşekkür etti. Tokat “Birincisi olması itibariyle daha önceki fuarların birincisinde de benzer duygular yaşamıştık. Yerel işletme ve halkın genellikle ilk kez düzenlenen fuara karşı bir tereddüt yaklaşımları oluyor ama zaman içerisinde fuar olgusu tuttukça ve fuar geliştikçe, fuara karşı tereddüt yeni coşkuya bırakıyor. Ben bu fuarın da ileride böyle olacağını düşünüyorum” dedi. Milas’ta fuarların düzenlenmesinde TARİŞ yöneticilerinin verdiği desteğe teşekkür eden Tokat  “Bugün belki modern bir fuar alanına sahip değiliz ama gerçekten çok güçlü bir fuarcılık anlayışına, kültürüne ve coşkusuna sahibiz” diye konuştu.

Daha sonra Güney Ege1. Evlilik, Evlilik Hazırlıkları, Düğün, Çeyiz, Anne ve Bebek Fuarı protokol üyelerin hep birlikte kurdele kesmesiyle açıldı. Açılışın ardından protokol üyeleri, fuarda açılan stantları tek tek ziyaret ederek katılımları için teşekkür etti.

Milas Güney Ege 1. Evlilik, Evlilik Hazırlıkları, Düğün, Çeyiz, Anne ve Bebek Fuarı  her gün saat 10.00 – 19.00 arasında ücretsiz olarak ziyaret edilebilecek. Evliliğin her aşamasına yönelik ürün ve hizmet sunan 46 firmanın stant açtığı fuar, 17 Şubat Pazar günü saat 19.00’a dek açık kalacak.  

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu