EkonomiGündemManşetMekan

OASİS’TEN SEVGİLİLER GÜNÜ’NE ÖZEL POLA KART ALBÜMÜ HEDİYE!

“Oasis Alışveriş Kültür ve Eğlence Merkezi, 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel Pola Kart Albümü hediye ediyor. Aynı gün içerisinde 150 TL’lik alışveriş yapan ziyaretçiler, danışma biriminden kendilerine verilecek kod ile maxline.com.tr’den kendi fotoğrafları ile oluşturabilecekleri ‘Pola Kart Albümü’ kazanacak.”

Oasis Alışveriş Kültür ve Eğlence Merkezi, özel günleri daha özel kılmak için düzenlediği kampanyalarla ziyaretçilerini alışveriş yaparken, kazandırıyor. 14 Şubat Sevgililer Günü kapsamında, 11 – 14 Şubat 2019 tarihleri arasında, 150 TL’lik alışveriş yapan ziyaretçiler, fiş / faturaları ile Oasis danışma birimine başvuracak ve kendilerine verilecek kupon kodu ile maxline.com.tr’den kendi fotoğrafları ile oluşturabilecekleri ‘Pola Kart Albümü’ kazanacak, oluşturdukları albümler adreslerine gönderilecek. 11 Şubat 2019 Pazartesi günü başlayan kampanya, 14 Şubat 2019 Perşembe gününe kadar devam edecek.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu