GündemManşetSiyaset

BODRUM’DA DP ZİRVESİ…

DP Genel Başkanı Gültekin Uysal kısa süre önce CHP’den istifa eden Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ile Bodrum’da bir araya geldi.

31 Martta yapılacak olan yerel seçim çalışmaları kapsamında Muğla’da bulunan DP Genel Başkanı Gültekin Uysal Bodrum’da CHP’den istifa eden Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ile bir araya geldi.

Basına kapalı olan ve yaklaşık 4 saat süren toplantı sonrasında gazetecilere açıklama yapan Uysal 19 Şubat günü Muğla’da yapılacak toplantıyı işaret etti.

DP Genel Başkanı Gültekin Uysal açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Muğla’mız tabi özel bir vilayetimiz, Bodrum’umuz özel bir ilçemiz. İnşallah demokrasinin ve Cumhuriyetin değerlerini sinesinde eritmiş, bunların manasını bilen önemli bir büyük şehrimiz. Burada değerli Başkanımız Sayın Mehmet Kocadon’u ziyaret ettik, belirli değerlendirmelerde bulunduk. İnşallah 19’u itibariyle hem Muğla’mızın özlemini giderecek gerekli açıklamaları hep beraber yapmayı umut ediyoruz hep beraber Muğla’mızın her ilçesinde de adaylarımızla beraber İnşallah milletimizin huzurunda olacağız. Bu noktada milletimizin hasretini bitirmek istiyoruz.”

Mehmet Kocadon’un DP’den büyükşehir adaylığının neredeyse kesinleştiği toplantıda Bodrum Belediye Başkan adaylığı için Ak Partiden aday adaylığı başvurusunda bulunan eski Göltürkbükü Belediye Başkanı Halil İbrahim Kaynar’ın adı ön plana çıktı.  

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu