AsayişGündemManşet

NARKOTİK TAKİPTE…

Bodrum Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri aralıksız devam ettikleri uyuşturucu ile mücadele kapsamında 3 kişiyi daha yakaladı.

Yapılan istihbarı çalışmalar neticesinde, C.A.Z. ve D.Ö. isimli şahısların Turgutreis Mahallesinde uyuşturucu madde ticareti yaptığı, C.A.Z.’nın İstanbul’dan otobüsle Bodrum’a uyuşturucu getireceği bilgisini alan Narkotik ekipleri harekete geçti.

Geçtiğimiz Pazar günü sabah saatlerinde yapılan eş zamanlı operasyonda, otobüs ile Bodrum’a gelen C.A.Z. ile otogarda kendisini almaya gelen B.K. isimli şüpheli Bodrum otogarında, suça sürüklenen çocuk olarak nitelendirilen 17 yaşındaki D.Ö. ise Turgutreis Mahallesinde çalıştığı otelin personel lojmanında narkotik ekiplerince kıskıvrak yakalandı.

Şüpheli C.A.Z.’nın yapılan üst aramasında, iç çamaşırına gizlenmiş halde bulunan 30 gram skunk maddesi, 3 gram eroin, 1 gram bonzai maddesi, D.Ö. isimli şahsın üzerinde yapılan aramada 2 gram skunk maddesi ele geçirildi. C.A.Z. ile D.Ö.’nün birlikte konakladıkları personel lojmanında yapılan aramada 1 adet hassas terazi, 33 adet ecstasy hap ele geçirildi.

Olay ile ilgili şüphelilerin uyuşturucu sattığı tespit edilen 3 şahsa uyuşturucu kullanmaktan işlem yapıldı.

Uyuşturucu madde ticareti yapma suçundan şüpheliler C.A.Z. ve B.K. ile suça sürüklenen çocuk D.Ö. yasal işlemlerinin ardından öğlen saatlerinde adliyeye sevk edildi. Mahkemeye sevk edilen şüphelilerden C.A.Z. tutuklanırken diğer şüpheliler adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu