EkonomiGündemManşet

EVLİLİK FUARI 13 ŞUBAT’TA…

Milas’ta bu yıl ilk kez düzenlenecek olan Güney Ege 1. Evlilik, Evlilik Hazırlıkları, Düğün, Çeyiz, Anne, Bebek Fuarı 13 Şubat Çarşamba günü, saat 11.00’de açılacak.13 / 17 Şubat tarihleri arasında açık kalacak fuar saat 10.00 / 19.00 arasında ziyaret edilebilecek.

Milas Ticaret ve Sanayi Odası’nın da desteği ile Expoline Fuarcılık tarafından düzenlenen Milas Güney Ege 1. Evlilik, Evlilik Hazırlıkları, Düğün, Çeyiz, Anne, Bebek Fuarı için MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer ile Expoline Fuarcılık Yöneticisi Yavuz Hakbilir, Milas Radyo Gözlem’de Gizem Kapusuz’un hazırladığı programın konuğu olarak fuarla ilgili açıklamalarda bulundular ve Milaslıları fuara davet ettiler.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Milas Güney Ege 1. Evlilik, Evlilik Hazırlıkları, Düğün, Çeyiz, Anne, Bebek Fuarı’nın ilk kez düzenlenmekte olduğunu belirterek “Bizim bir iddiamız var; Milas fuarlar şehri olacak, diyoruz. Bunun için de çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı’nın ardından Yapı, Dekorasyon ve Peyzaj Fuarını düzenlemeye başladık. Şimdi de Milas olarak ilk kez bir Evlilik Fuarı düzenleniyor. Biz de MİTSO olarak önceki fuarlara olduğu gibi Evlilik Fuarı’na da yönetimimizle, üyelerimizle destek veriyoruz. Tarım Fuarı’nın, Yapı Fuarının tuttuğu gibi Evlilik Fuarının da tutacağına, Milaslıların yine yoğun ilgi göstereceğine inanıyoruz” diye konuştu.

Expoline Fuarcılık yöneticisi Yavuz Hakbilir de 2019 yılının ilk fuarının Milas’ta açılıyor olmasının mutluluğunu yaşadıklarını belirterek “Fuarlar şehri olma yolunda ilerleyen ilçemiz Milas’ta 2019 yılının ilk fuarını açıyoruz. Daha önce Evlilik Fuarı yapmak istediğimizi açıkladığımızda Milaslılar tarafından çok güzel bir ilgiyle karşılanmıştık.  İnşallah bu sene Milas’a yine güzel bir fuar kazandırmış olacağız. Fuarımızın açılışını  13 Şubat Çarşamba günü yapacağız. Fuarımız 17 Şubat tarihine kadar, her gün saat 10.00 / 19.00 arasında ziyarete açık olacak. İlk Evlilik Fuarımız olmasına rağmen karşılaştığımız ilgiden memnunuz” dedi. Yavuz Hakbilir, fuarın düzenlenmesine verdiği destek nedeniyle MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer’e de teşekkür etti.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu