GündemKültür SanatManşet

SENFONİ ORKESTRASINDAN UNUTULMAZ KONSER

Milas Belediyesi Senfonik Kent Orkestrası Dünya Klasikleri sahne aldı.

10 Şubat Pazar akşamı saat 21.00’de Milas Belediyesi Toplantı ve Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen konserde Hasan Gürkan Cumbul ve Mustafa İnan solist olarak sahne aldı. Şef Tuncay Mızrak yönetimindeki Milas Belediyesi Senfonik Kent Orkestrası ile Dünya Klasiklerinden 15 eseri seslendiren Cumbul ve İnan başarılı performanslarıyla dinleyicilerin büyük beğenisini kazandı.

Konser sonunda dakikalarca alkışlanan Orkestra, performansları ile Milaslıları büyüledi. Konser sonunda Şef Tuncay Mızrak ve Senfonik Kent Orkestrası ekibine teşekkür eden Milas Belediye Başkan yardımcısı Zeynep Çınar; Bu geçe harikalar yarattınız. Başkanımız Muhammet Tokat yoğun programı nedeniyle aramızda bulunamadı. Eminim başkanımızda aramızda olsa büyük bir keyif alırdı. Dünya Klasikleri adı altında harika bir gece yaşadık. Ben Orkestramızı kutluyorum. Şefimiz Tuncay Mızrak ve diğer müzik öğretmenlerimizi katkılarından dolayı kutluyor teşekkür ediyorum. Özelliklede orkestramızda bulunan geleceğimizin teminatı gençlerimize ayrıca teşekkür ediyorum. Aileleri bu gençlerimizle ne kadar gururduysa azdır.Ben tekrar başta şefimiz Tuncay Mızrak,solistlerimiz Mustafa İnan,Hasan Gürkan Cumbul,Orkestra ekibimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum dedi.

Konser Tuncay Mızrak’a plaket ve çiçek takdim edilmesinin ardından son buldu.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu