GündemManşet

KONACIK’IN RENKLİ MUHTARI YENİDEN ADAY…

Bodrum’un Konacık Mahallesinde 31 Mart’ta yapılacak olan yerel yönetimler seçimleri için muhtar adayı olan Zekeriya Kayacan Şelale kafe’de düzenlediği basın toplantısıyla adaylığını açıkladı…

Konacık Mahallesinde bulunan Şelale Kafede düzenlenen Muhtar adaylık açıklaması vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Zekeriya Kayacan’ın konuşması sık sık alkışlarla kesildi.
Çok sayıda mahalle sakinlerinin katıldığı adaylık açıklamasında Muhtar Adayı Zekeriya Kayacan, 1989 yılında Bodrum’a geldiğini ve Konacık mahallesine yerleştiğini ifade ederek,”Tam 30 yıl oldu Bodrum’un Konacık mahallesine gelip yerleşeli. Ogün bir yaşında olan bir çocuk bugün 30 yaşında olgun bir insan oldu. Tabiki bizler Bodrum’u benimsedik, Konacık mahallemizi benimsedik. Bu süre zarfında Konacık mahalle halkıda bizleri benimsedi, bağrına bastı” dedi.
Konacık Mahallesi Muhtar Adayı Zekeriya Kayacan konuşmasına şöyle devam etti; 
“2014 yılında Bodrum’a ve Konacık’a olan sevdamız beni muhtar adayı olmama vesile oldu. Bu görevi bana laik gören Konacık halkıda 2014 yerel seçimlerinde beni mahallelerine muhtar olarak seçti. Bende bundan onur ve gurur duydum.Ondan önce olduğu gibi o günden sonrada hep halkımın yanında oldum. 5 yıllık görevim süresince Mahalle halkımız beni üzüntülerinde, sevinçlerinde her zaman yanlarında olan bir dost olarak gördüler. Bu da beni çok mutlu etti. Mahallemizin sorunlarını yaşayan, bilen biri olarak 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde sürdürmekte olduğum muhtarlık görevimin bir 5 yıl daha devam ettirebilmek, sizlere yarım kalan hizmetlerimizi tamamlayabilmek için tekrar adayım ve oylarınıza talibim. Tabiki bu göreve benim gibi birçok arkadaşımda talip olup aday olabilir. Bu görev halkın tercihi ve seçimiyle gelinen bir görevdir. Bizler hiçbir siyesi partinin altında değiliz. Bizler muhtarız ve Türkiye Cumhuriyetinde en önemli mühür Muhtardadır. Bunu bilerek yine sizlere 7/24 hizmete hazır bir insan olarak karşınıza çıkıyorum. Herkese tek tek teşekkür ediyor ve desteklerinizi bekliyorum”
Muhtar Adayı Zekeriya Kayacan’ın Aza listesi şu isimlerden oluşuyor;
Bayram Oluklu, Neslihan Traş, Mehmet Üzen, Enes Kızılkaya, Deniz Köse, Cumali Sağlam

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu