GündemManşetSpor

2.AYAK TAMAMLANDI…

Bodrum Açıkdeniz Yelken Kulübü(BAYK) Kış Trofesi 2. Ayak mücadelesi keyifli bir hafta sonunda tamamlandı.

Milta Bodrum Marina işbirliği ile Bodrum Açıkdeniz Yelken Kulübü tarafından düzenlenen BAYK Kış Trofesi II. Ayak Yarışları Cumartesi günü start aldı.

İlk gün yarışlarına, IRC A, IRC B ve Destek Sınıfı olmak 3 kategoride 43 tekne katıldığı organizasyonda 480 sporcu mücadele etti.

IRC A sınıfındaki yarış, İçmeler – Bodrum Kalesi önlerindeki 1.7 mil uzunluğunda 2 adet şamandıra yarışı ile tamamlandı.

IRC B sınıfında ise sporcular Karaada, Bodrum Kalesi önündeki dönüş şamandırası, Görecek Burnu, Çelebi Adası, Görecek Burnu dönüş şamandırası, Çelebi Adası ve Köçek Sığlığını kapsayan 18,5 millik rotada yelken açtı.

Destek sınıfındaki yaklaşık 16 mil uzunluğundaki Bodrum-Görecek Adası burnu, Çelebi Adası ve Köçek Sığlığını kapsayan parkurda mücadele etti.

Yarışma boyunca Sahil Güvenlik ekipleri ile birlikte Bodrum Deniz Kurtarma ekibi denizde yaşanabilecek olumsuzluklara karşı tedbir aldı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu