GündemManşet

JAPONYA BÜYÜKELÇİLİĞİ’NDEN 56 BİN DOLARLIK HİBE

Japon Büyükelçiliği Yerel Projelere Hibe Programı kapsamında Köyceğiz İlçesine Gezici Sağlık Aracı kazandırabilmek amacıyla hazırlanan proje imzalandı.

Japon Büyükelçiliği Yerel Projelere Hibe Programı kapsamında Muğla’nın Köyceğiz İlçesine Gezici Sağlık Aracı kazandırabilmek amacıyla hazırlanan proje imzalandı.

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, Köyceğiz Kaymakamı Erdinç Dolu ve Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan, Ankara’da Japonya Büyükelçiliği Rezidansı’nda gerçekleşen toplu imza törenine katılarak Köyceğiz’e kazandırılacak olan “Gezici Sağlık Aracı” projesine imza attılar.

AK Parti Muğla Milletvekili Gökcan “Gerek hizmet gerekse yatırım anlamında Muğla’mız ve hemşerilerimiz için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Hemşerilerim müsterih olsun verdiğimiz sözleri bir bir yerine getiriyoruz. Hemşerilerimiz ve Muğla’mız her şeyin en iyisini hak ediyor ve çalışmalarımız da bu doğrultudadır” dedi.

Köyceğiz Belediye Başkanı Ceylan; Köyceğiz Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Köyceğiz Belediyesi ve Köyceğiz İlçe Sağlık Müdürlüğü’nün yürüttüğü proje ile sağlık sıkıntıları çeken ancak ulaşım, imkansızlık, ekonomik ve benzeri problemlerle herhangi bir sağlık kuruluşuna gitmekte sıkıntı çeken vatandaşlara gezici bir araç içerisinde modern tıbbi cihazların olduğu gezici sağlık aracı sayesinde kaliteli sağlık hizmeti sunmayı hedeflediklerini kaydetti. 

Köyceğiz Kaymakamı Erdinç Dolu yaptığı açıklamada “Köyceğiz Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Köyceğiz Belediyesi ve Köyceğiz İlçe Sağlık Müdürlüğü olarak yürütülen proje kapsamında Köyceğiz’deki vatandaşlarımıza gezici bir araç sayesinde kaliteli ve modern sağlık hizmeti verilecektir”dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu