GündemManşetTurizm

BODRUM STANDI 2. GÜNDE DE DOPDOLU

31 Ocak Perşembe günü başlayan EMITT Turizm Fuarında 3. Holde kurulan Bodrum standı fuarın 2. gününde de göz doldurmaya devam ediyor.

Bodrum Ticaret Odası üyelerinin ve Bodrumlu turizmcilerin büyük ilgi gösterdiği Bodrum standında iş toplantıları sürerken yabancı turizm yetkilileri ile de görüşmeler devam ediyor. 

Bodrum standı 31 Ocak Perşembe günü gerçekleşen açılış kokteylinin ardından fuarın 2. gününde iş toplantılarına sahne oldu. Bodrumlu turizmciler stantta iş görüşmesi yapabilme olanağı yakalarken standı ziyaret eden isimler arasında Yargıtay Cumhuriyet Savcısı Fehmi Tosun, TÜRSAB Başkanı Firuz Bağlıkaya, TÜROFED Başkanı Osman Ayık, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatçi, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı yer aldı.

BODTO Meclis Üyesi Toros Demirdöven Fethiye Standında gerçekleşen açılış kokteyline katılarak, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatçi, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı ile ikili görüşmelerde bulundu. 2. günü değerlendiren Meclis Üyesi Demirdöven, ilk günkü yoğunluğun bugün de sürdüğünü belirterek, “Bugün ağırlıklı olarak üyelerimizi stantta görüyoruz ve bu da bizleri çok mutlu ediyor. 3 Şubat’a kadar bu yoğunluğun devam etmesini umuyorum.” dedi. Fuarda stand açan BODTO üyelerinden Bodrium Otel yetkililerine de nezaket ziyaretinde bulunuldu.

Fuarın 2. Gününde de yabancı ziyaretçiler ile görüşmeler sürdü. ABD, Hindistan, Arnavutluk ve Filipinler gibi ülkelerden gelen turizmciler ile görüşen BODTO yetkilileri kendilerine tanıtıcı yayınlardan vererek Bodrum hakkında bilgiler aktardı.

Fuar, 3 Şubat 2019 tarihine kadar 10.00 – 18.00 saatleri arasında ziyarete açık olacak.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu