ÇevreEkonomiGündemManşet

KARAOVA’DA HASAR TESPİTİ…

26 Ocak gecesi Yarımadayı etkisi altına alan ve Mumcular Mahallesinde can kaybına neden olan gökgürültülü sağanak yağış sonrası bölgede hasar tespit çalışmaları tamamlandı.

Genç nişanlılar Billur Atik ile Çağlar Bençik’in hayatını kaybettiği bölgede yağışlar ertesi günde aralıklarla devam etmiş çok sayıda çiftçi mağdur olmuştu.

Bodrum Ziraat Odası yönetim kurulu başkanı Mehmet Melengeç başkanlığındaki heyet hafta başı Karaova bölgesinde incelemelerde bulunarak çiftçileri ziyaret etti. Yapılan incelemeler sonunda Ziraat Odasından yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi:

“28 Ocak günü Bodrum Ziraat Odası yönetim kurulu üyeleri ve Ziraat Mühendisi eşliğinde selden zarar gören vatandaşlarımız ziyaret edilmiştir. Yapılan inceleme ve soruşturmalarda, 5 sera, 7,5 dekar sera alanı, çok sayıda zeytin, mandalina, ,incir ağacı ile bir koyun ahırı zarar görmüştür.

Odamız bu gibi konularda çiftçilerimizin yanında olarak gördükleri zararın takipçisi olacaktır.”   

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu