GündemHayatManşet

SELDE CAN VEREN GENÇ TOPRAĞA VERİLDİ…

Mumcular’da yaşanan sel felaketinde nişanlısıyla birlikte içinde oldukları aracın sel sularına kapılmasıyla hayatını kaybeden Çağlar Bencik, gözyaşları içerisinde toprağa verildi. Diğer evladını da trafik kazasında kaybeden baba Şenol Bencik, oğlu Bencik’i toprağa verilirken çok zor anlar yaşadı.

Mumcular Mahallesi Çömlekçi Mevkiinde yaşanan sel felaketine arabadayken yakalanan 27 yaşındaki Çağlar Bençik ve nişanlısı Billur Atik aracın sele kapılması sonucu yaşamlarını yitirdi.

Milas ilçesinde öğretmenlik yapan Billur Atik’in naaşı, dün ilçeye bağlı Hasanlar Mahallesi’nde düzenlenen cenaze töreninin ardından gözyaşlarıyla toprağa verildi.T

Arama kurtarma ekiplerinin 7 saatlik çalışmanın ardından olay yerine yaklaşık 4 kilometre uzaklıktaki bir tarlada cansız bedeni bulunan Çağlar Bencik’in naaşı, Muğla Adli Tıp Kurumu’ndaki otopsi işlemlerinin tamamlanmasıyla Milas’ın İçme Mahallesi’ndeki evine getirildi.

Burada tabutun üzerine Bencik’in nişan töreninde giydiği beyaz gömleği, ceketi ile Türk bayrağı konuldu ve dua edildi.

Törene, Milas Kaymakamı Eren Arslan, AK Parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir, CHP Muğla Milletvekili Suat Özcan, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, AK Parti Milas Belediye Başkan Adayı Barış Saylak, AK Parti Milas Başkanı Fahri Acar, CHP Milas Başkanı İlgin Göktepe, MHP Milas Başkanı Emin Nazmi Ünlüsoy, Milas Milli Eğitim Müdürü İsa Bal, Milas Tarım ve Orman Müdürü Eşref Arslan, Milas Ziraat Odası Başkanı İsmail Atıcı, Milas Süt Birliği Başkanı Ali İhsan Gezgin, STK temsilcileri ve çok sayıda aile yakını katıldı.

Çağlar Bencik’in cenazesi, kılınan cenaze namazının ardından İçme Mezarlığı’nda dualar ve gözyaşlarıyla toprağa verildi.

Diğer oğlu Hüseyin Bencik’i de 2007 yılında bir trafik kazasında kaybeden baba Bencik, cenaze töreni sonrasında taziyeleri güçlükle kabul etti.

Milasmedya ailesi olarak, yaşamlarının baharında elim bir sel felaketinde hayatlarını kaybeden Billur Atik’e ve Çağlar Bencik’e Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı, sabır dileriz.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu