GündemManşetSiyaset

CHP BODRUM’DA İMZALAR TOPLANMAYA BAŞLANDI…

Bodrum Söz/ Bodrum CHP’de İyi parti çatlağı her geçen saat büyüyor.

İyi Partili Mehmet Tosun’un CHP’den Belediye başkan adayı gösterilmesi, partiden kopmalara neden olacak.

Bugün parti binasında toplanan CHP’liler, son gelişmeleri gözden geçirdiler. Bugün yeniden ismi gündeme gelen İyi Partili Mehmet Tosun’a, net tepki koyan CHP’liler, muhtemel istifaları da tartıştılar. Bazı partililerin net bir şekilde istifa edeceğini dile getirmesi CHP’deki Tosun rahatsızlığını gözler önüne serdi. İstifa etmek isteyenlerin, bu düşüncelerini yeniden gözden geçirmeleri istenirken, genel merkeze gönderilmek üzere imza toplanması kararlaştırıldı. Bu karardan sonra çok sayıda partili CHP genel merkezine gönderilmek üzere imza toplamaya başladı.

Öte yandan, Pazar günü açıklanması beklenen CHP Bodrum Belediye başkan adayının CHP’den olması gerektiğini savunan partililer, “CHP’nin Bodrum’daki oy oranı belli. CHP’de kendi adayı ile seçimlere girsin, İyi Parti de. Kim güçlüyse kazansın. CHP’nin kazanacağından da kimsenin endişesi olmasın” diyerek tepkilerini dile getirdiler.

Kaynak: bodrumsoz.com

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu