AsayişGündemManşet

BODRUM KOM EKİPLERİNDEN NEFES KESEN BİR OPERASYON DAHA…

Bodrum KOM Grup Amirliğince, Ortakent Mahallesinde bulunan bir sitesinin sahil kısmından göçmen kaçakçılığı yapılacağı yönünde istihbari bilgiler elde edilmesi üzerine ekipler hareket geçti.

Konu hakkında KOM Grup Amirliğince yapılan çalışmalarda, olayın organizatörleri olduğu tespit edilen 8 Türk  (A.K, T.K, S.B, H.G, Y.G, K.K, A.C, T.G) ile 1 Suriye uyruklu (M.M.) toplam 9 şahıs fiziki takibe alındı.

Şahıslardan K.K, H.G. ve Y.G. Gümbet Kavşağı civarında buluşarak göçmen şahısları almak üzere bir otele hareket ettikleri belirlendi. Otelden alınan göçmen şahıslar Y.G. idaresindeki araca bindirildiği ve çıkış noktasına doğru ilerlediği esnada A.C. idaresinde bulunan beyaz renkli bir aracın göçmen şahısların binmiş olduğu araca öncülük ettiği tespit edildi.

Takibe alınan diğer şahısların ise denize hakim bir noktada durdukları Sahil Güvenlik ve polislerin olay yerine gelip gelmediklerini gözetledikleri belirlendi. Sitede güvenlik görevlisi olarak görev yapan A.K ve T.K isimli şahısların sahilde göçmen şahısları bekledikleri ve çıkış hazırlıkları yaptıkları KOM ekiplerince anbean kayıt edildi.

Göçmen şahıslar çıkış noktasına ulaştırıldığında, KOM Grup Amirliği ekiplerince takibe alınan şahıslar eş zamanlı olarak başlatılan operasyonla yakalandı.

Cumhuriyet Savcısının talimatı ile gözaltına alınan şahıslar bugün sabah saatlerinde adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılanlardan T.Y ve T.Ş adli kontrol şartı ile serbest bırakılırken diğer 7 şahıs gömen kaçakçılığı yapmak suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu