GündemManşetSiyaset

AK PARTİLİ YAVUZ MHP ROZETİ TAKTI…

Bodrum siyasetinin etkili ismi Murat Naci Yavuz MHP saflarına geçti. MHP Bodrum İlçe Teşkilatı’nda düzenlenen üye katılım töreninde konuşan Yavuz, tek amacının Bodrum’un hak ettiği hizmetleri artık alması olduğunu söyledi.

AK Parti’den Bodrum Belediye Başkan aday adayı olan Murat Naci Yavuz, Cumhur İttifakı’nın diğer ortağı MHP’ye katıldı. MHP Bodrum İlçe Teşkilatı’nda düzenlenen katılım törenine MHP Bodrum İlçe Başkanı Ömer Varan, yönetim kurulu üyeleri, partililer ve Bodrum siyasetinde söz sahibi olan siyasiler katıldı. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen törende Murat Naci Yavuz’a rozetini eski başkanlardan, yönetim kurulu üyesi, duayen siyasetçi Galip Özmeral taktı. Törende konuşan MHP Bodrum İlçe Başkanı Ömer Varan, AK Parti ile kurulan Cumhur İttifakı’nın Bodrum’da da sağlam temeller üzerinde çalıştığını, bu doğrultuda partilerine katılan Murat Naci Yavuz’un üyeliğinden çok mutlu olduklarını söyledi. MHP- AK Parti ittifakının Bodrum’a hizmet getirecek çok güçlü bir yapı olduğunun altını çizen Varan; “Bu birliktelik Sayın Murat Naci Yavuz MHP’ye katılmasıyla daha da güçlendi. Murat Naci Yavuz gibi Bodrum’u çok iyi tanıyan, sorunlarını bilen deneyimli bir Bodrumlu siyasetçi, gücümüze güç kattı. Her şey Bodrum için çok güzel olacak” dedi.

BODRUM’UN DEVASA SORUNLARI VAR. ÇÖZÜMÜ DE CUMHUR İTTİFAKINDA…

MHP’ye katılmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten Murat Naci Yavuz, el birliğiyle çalışarak Bodrum’a hakettiği hizmetleri getireceklerini söyledi. Cumhur İttifakı’nın iki güçlü ortağı MHP ve AK Parti’nin Bodrum için bir şans olduğunu söyleyen Yavuz; “Bodrum’un devasa sorunları var. Çözümü de Cumhur İttifakında… Uzun yıllardır maalesef bu sorunlar çözülemedi. Artık Bodrum’un kaybedecek vakti yok. Buna kimsenin tahammülü de yok. Hepimiz Bodrum’un en küçük bir yağışta ne hale geldiğini görüyoruz. Yazın çöplükte çıkan ve günlerce devam eden yangın, Bodrum’u da yakıyor. Bunlar gibi devasa sorunları olan Bodrum’da çözüm çok zor değil, çok uzakta değil. Cumhur ittifakının gücü ve Bodrum sevgimizle bu sorunları çözeriz. Bu vesileyle bana kapılarını ve gönüllerini açan MHP’li kardeşlerime, başta Sayın Başkanım Ömer Varan olmak üzere çok teşekkür ederim. Partinin iyi bir neferi olarak Bodrum için, ülkemiz için çok çalışacağımın sözünü veriyorum” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu