AsayişGündemManşet

O İĞRENÇ İDDALARA YALANLAMA GELDİ…

Geçtiğimiz gün Bodrum’da bir internet haber sitesinde, pizza restoran zincirinin Gümbet Şubesi hakkında yayımlanan iddialarla ilgili olarak yalanlama geldi.

Habere göre, Gümbet Mahallesindeki şubelerinde bir süre çalıştıktan sonra temizliğe önem verilmediğini ne sürerek işi bıraktığını iddia eden eski personel Murat H.’nin gerçekte abisinin cezaevinden çıkacağını bahane ederek işten ayrıldığı öğrenildi.

İşletmede temizlik koşullarına riayet edilmediğini iddia eden ve durumu sosyal medya hesabından da paylaşan eski personelin iddialarına karşı Pizza Restoranı Sahibi Burç Dere açıklama yaptı.

Dere yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Adı geçen personel yaklaşık 3 ay boyunca mutfakçı olarak bünyemizde çalışmıştır. Murat H. çalıştığı süre boyunca işletme müdürü tarafından çeşitli konularda sürekli uyarı alıyordu. Daha sonra abisinin cezaevinden çıkacağını bahane ederek Malatya’ya gitti ve bir daha işe geri gelmedi. Biz bu şahsa gerekli bütün ödemelerimizi yaptık. Kendisi ile her hangi bir alacak verecek meselemiz yoktur. Bizden para koparmak için böyle bir iftira yoluna gittiğini düşünüyorum. Hatta beni öncesinde arayarak tehdit etti. Yayınladığı fotoğraflar kapanış saati öncesi temizlik yapılmasına yakın çektiği ve her işletmede normal olan görüntüdür. Adı şahıs hakkında gerekli adli makamlara şikayette bulundum. Adalet gerekeni yapacaktır.”   

İşletme olarak sürekli denetim ve kontrollerden geçtiklerini belirten Burç Dere, pizzaların hijyenik koşullarda üretildiğini, isteyen müşterilerin mutfakta çalışmaları yerinde görebildiklerini sözlerine ekledi. 

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu