AsayişGündemManşet

POLİSİN ANLIK REAKSİYONU İLE SAPIK YAKALANDI…

Geçtiğimiz akşam Bodrum merkezinde küçük yaşta bir kız çocuğuna cinsel tacizde bulunan sapık, İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin hassas ve duyarlı çalışmaları ile beş dakika içinde yakalandı.

Kurstan çıkıp evine gitmek için yola çıkan 17 yaşındaki kız çocuğuna Dere Sokak içinde adres sorma bahanesiyle yaklaşan S. A. isimli sapık cinsel tacizde bulundu. Hızla olay yerinden uzaklaşan kız öğrenci durumu ailesine haber verdi.

Ailenin yaşanan olayı ve şüphelinin eşgalini Polise bildirmesiyle Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler Dere Sokak, Atatürk Caddesi, Üçkuyular Caddesi ve bölgedeki diğer ara sokaklarda şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

İhbarın alınmasında sadece 5 dakika geçmesinden sonra anlık reaksiyonla süratle bölgede çalışma başlatan ekipler şüpheli şahsı Atatürk Caddesi civarında yakaladı.

Emniyet Müdürlüğünde gözaltı işlemleri tamamlanan sapık bugün öğlen saatlerinde sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu