EkonomiGündemManşet

MİTSO’DA KOSGEB TEMSİLCİLİĞİ AÇILDI

Küçük ve orta boyutlu işletmelerin (KOBİ) yenilikçi yaklaşımlarla, teknolojik olarak gelişmeleri, daha yüksek katma değerli ürün üretmeleri ve bu ürünleri uluslararası alanda pazarlayabilmeleri için her yönden desteklenmeleri amacıyla oluşturulan KOSGEB’in Milas temsilciliği açıldı.

Milas Ticaret ve Sanayi Odası’nda çalışmalarını sürdürmeye başlayan KOSGEB Milas Temsilciliği için MİTSO çalışanlarından Sabiha Çiftçi görevlendirildi. MİTSO üyesi KOBİ’ler bundan böyle KOSGEB ile ilgili işlemleri için Muğla’ya gitmeye gerek kalmadan MİTSO binasındaki KOSGEB temsilciliğine başvuruda bulunabilecekler.

MİTSO’da çalışmalarına başlayan KOSGEB Milas Temsilciliğinde KOSGEB’in destek programları ve hizmetlerinin Oda üyelerine ve başvuranlara duyurulması, tanıtılması sağlanacak ve bilgilendirmede bulunulacak. KOSGEB’in KOBİ’lere sağlayacağı her türlü destek hakkında ilgili Oda üyelerinin bilgilendirilmesi için gerektiğinde işyeri ziyaretleri yapılacak, eğitim çalışmaları, paneller, konferanslar ve seminerler düzenlenebilecek. KOSGEB’e ilk başvuruda bulunacak işletmelerin veri tabanı kayıt işlemleri yapılırken kayıtlı işletmelerin de bilgi güncellemeleri gerçekleştirilecek.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, KOBİ statüsünde bulunan Oda üyelerinin KOSGEB ile ilgili işlemleri için Muğla’ya gitmek zorunda kaldıklarını belirterek “Üyelerimizin artık Muğla’ya gitmelerine gerek kalmadı. KOSGEB ile işbirliği yaparak Odamızda bir KOSGEB Temsilciliği açılmasını sağladık. Bir personelimiz, KOSGEB tarafından düzenlenen kursa katıldı ve Odamızda KOBİ’lere yönelik olarak oluşturulan KOSGEB temsilciliğinde görev aldı. Artık KOSGEB hakkında bilgi almak isteyen, ilk başvurularını yaptırmak isteyen üyelerimiz Odamızdaki KOSGEB temsilciliğinde işlemlerini yaptırabilecekler” diye konuştu.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu