GündemHayatManşet

KÜTÜPHANEYE BÜYÜK DESTEK

Şehit Polis Memuru Nedip Cengiz Eker’in isminin verileceği kütüphaneye Muğla Aile, Çalışma Ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ‘nden büyük  destek geldi.

Menteşe İlçesinde polis ve jandarma iş birliği ile  15 Temmuz haindarbe girişiminde şehitlik mertebesine ulaşan Polis Memuru Nedip Cengiz Eker’inanısına kütüphane  teşhir edilmeyebaşlanmışdı.
Menteşe Kaymakamlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı, MuğlaŞehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile Türkiye  Harp Malülü Gazileri Şehit Dul ve YetimleriDerneği tarafından Şehit Piyade Asteğmen Yıldıray Çeltiklioğlu Ortaokulu’ndateşhir edilecek kütüphaneye destekler aralıksız gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde kütüphaneye Ünlü Sanatçı GülnihalDemir, Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız, Muğla Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya,Polis Eşleri Derneği Muğla Şubesi, Şehit Babası Mehmet Yılmaz dan destekgelmişdi. Bu kez de  Muğla Aile, Çalışma VeSosyal Politikalar İl Müdürlüğü ‘ndendestek geldi. İl Müdürü İlkay Türkoğlutarafından temin edilen kitaplar  kütüphanede öğrencilerinokumasına sunulmak üzere Menteşe İlçe EmniyetMüdürü Tümer Yılmazve beraberindeki polis memurlarına teslim edilirken, ileriki günlerde dekütüphaneyedesteklerinin devam edeceği öğrenildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu